4 entry daha
  • bariz yalan konuşan katolik demonolojist çift. özellikle lorraine ısrarla kendi başlarına şeytan çıkartma yapamayacağını ve yapmadıklarını söylüyor ancak böyle bir şeyin imkanı yok.

    şeytani tutulmalar, özellikle çiftin ilgilendiği türden zaten kaçınılmaz sona yaklaşam vakalarda, oldukça hızlı şekilde ilerler. posesyonun tamamlanması yani zirveye ulaşması kişinin ruhunun geri döndürülemez hasarlar/yaralar almasıdır, bunun da yansıması fizyolojik ölümdür.

    çiftin vakalarında hiç ölüm yok, üstüne biz şeytan çıkartma yapmadık diyorlar. sen yapmadıysan, rahip yapmış olması lazım. rahibin şeytan çıkartma iznini episkoposluktan alması vs. için o kadar süre de yok. normal işleyişte rahip yetişene kadar ölür o kişi. "biz gizli kapaklı şekilde şeytan çıkartma yaptık ama duyulursa kilise tarafından kınanırız" demiyorlar da...

    kilise onaylı şeytan çıkartma metni bugün herkesin erişimine açıktır, dileyen yapar ama ortaya çıkan sonuçlar kamuya yansırsa sıkıntıya girer o kişi. bu çift de aynı hesap işte, 'biz yaptık da duyulmasın' istiyorlar.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap