6 entry daha
  • hiç duydunuz mu bilmem nikel alerjisi diye bir şey vardır. hani kalitesiz küpe takınca kulağınız yara olur ama gümüş ya da altında yara olmaz ya işte bu sizde nikel alerjisi olduğunu gösteren bir işarettir. nikel alerjisi olan bir kişi nikel kaplama bir piercing takarsa yarası iyileşmez. nikel rengi ne derseniz hani çatal bıçaklarımızın rengi vardır ya işte o nikel rengi efendim. gümüş rengi daha parlak, daha beyaz daha temiz bir renktir, karıştırmayınız.

    ben 1 yıl boyunca göbeğimdeki piercing yarası kapanmamasından anlamadım, piercing küpem düştükten bir gün sonra yara kapandı. yeniden yaptırmaya karar verdim ikincisinin de sonu bir yıl boyunca kapanmayan ikinci delikten bir parça etin dışarı fırlaması ve benim koşa koşa hastaneye gitmemle bitti.

    sonuç olarak sattığı malın nikel ihtiva edip etmediğini bilmeyen kişilerden piercing küpesi, malzemesi almayın. kaliteli bir şey alın eğer paranız yetmezse tahta gibi bir şeyler oluyor onlardan alın ama nikel kaplama ya da nikel ihtiva eden malzemelere yaklaşmayın.
217 entry daha
hesabın var mı? giriş yap