• sözlükte altına entrylerin bolca döşendiği, saymakla bitmeyen insanlar. aşık olunması gereken insanlar söz konusu olduğunda nedense aynı ilgi ve alakayı göremiyoruz.
    hemen bakıyoruz efendim:

    aşık olunmaması gereken erkekler ... 223 entry
    aşık olunması gereken erkekler ... 36 entry

    aşık olunmaması gereken kadınlar .... 139 entry
    aşık olunması gereken kadınlar ... 5 entry

    herkesde bir aman ona aşık olmıyım, aman bundan uzak durayım düşüncesi. insanlar ne doluymuş be arkadaş. yememiş içmemişler aşık olunmaması gerekenlerin listesini yapmışlar. hayır tek gecelik ilişki başlığına gidiyorum, orda da bir bok atma furyasıdır almış başını gitmiş. aşık olmadan seks mi olurmuş, iğrençmiş, falan filanmış.
    olum şaka mısınız nesiniz, anlamadım ki sizi? bir tarafta aşık olunmaması gereken insanlar diyince hepinizin maşallah dili pabuç gibi. sanırsın ki aşık olmak yasaklanmış. diğer tarafta aşık olmadan sevişilmezmiş. manyak mısınız nesiniz yav, her şeye bir engel koyuyorsunuz? aşık da olun, sevişin de. var mı bunlardan daha güzel duygular, hisler, aktiviteler.
    aşık olunmaması gereken kişiler neymiş bu arada? aşk dediğin kimyasal bir olay. napıcaz şimdi? birini gördük etkilendik. listedeki sıfatlardan birine uyuyor diye "aman aşık olmıyım mı" diyecez. ne yapıcı insanlarmışsınız, takdir ediyorum hepinizi. hayatınız boyunca battaniyenizi alıp, yanınızdaki kediyi sevip, gelen gidene bu tür tavsiyelerde bulunacağınıza hiç zahmet etmeyin. sizlere aşksız ve sekssiz iyi yıllar diliyorum.

    - merve sana bir şey ititraf edicem. sana aşığım.
    + bilmiyorum ersin, ikizler burcusun, futboliksin, çok gülüyorsun, tek çocuksun, itülüsün. ekşi sözlüğe göre bu özellikler taşıyan birine yani sana aşık olmamak gerek.
    - merve üzgünüm ama bu saatten sonra aşık da olma zaten. sevişseydik?
    + aşık olmadan olmaz ersin. sanırım ben aşık olmadan ve sevişmeden öleceğim. beni unut ersin
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap