5 entry daha
  • eyt nin sonu arbeit macht frei kafasını doğuracak, zira sistem çökecek, fakirlik kini ve faşizmi körükleyecek. sağ popülizm radikalleşecek. ülkede muhalefet dahil sağ dışında hiçbir kanat yok. marjinalleşmiş gruplar hariç ki onların da bir etki kuvveti yok. kürtçülük yapmak da solculuk değil, o da kendi kendine sağcılaşıyor zaman içerisinde. zira etnisite temelli bir solculuk paradigmasi baştan yanlış bilincin bir kurgusu, sağın sola yutturmacasıdır. herkese afiyet olsun.

    dangalaklık bu ya başka bir şey değil. 38 yaşında emekli olacak insanlar var mi böyle bir dünya ya. bize de genç diyenin aklını seveyim! ne gencizmişiz be hakkımızı düşünmedik bile.

    abi çok mu zor oranlama yap ne bileyim duruma göre 50'den yukarsini al mesela sistemin içine. hayır neye göre buna bu çağda evet diyoruz. referandum istiyorum ne bu be! bu yükü 85 milyon niye çeksin daha yaşlanmamışlarken? 38 ne abi şaka mısınız? insan utanmaz mı ya bunu savunurken? tamam elde yok avuçta yok o gelire çoğumuz muhtacız eyvallah, ama abi kafa kafaya verip bi sistem kurmak için niye gayret edilmiyor? eyt meselesi 4 yıllık mesele en azindan. bu mesele sadece olacak veya olmayacak kabilinden görüşüldü. yok mu bunun alternatifi ara formülü?

    yazik ki ne yazık, muhalefeti de destekliyor, herkes kafayı tirlatmis.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap