1 entry daha
  • 2. maddeden sonrasını okumadım ve pitino bey'e özür dileyerek bir adet sik yemesini tavsiye ediyorum. zengin ve "başarılı" insanların sahip oldukları avantajları ve geçtikleri kestirmeleri görememek gibi bir yanılgıları var. bu salakları dinlemeyin. bu örnekteki salağın her zaman kalmış olduğu "zirve" dünyanın en anlamsız noktalarından birisi büyük ihtimalle.

    daha fazla içimin şişmesine izin vermeden özellikle bu 2. maddeye olan kinimi kusup 16 yıllık bir başlığa ikinci entry girmenin haklı mallığı ile uzaklaşacağım;

    işe başlangıç saatinde gelmenin kötü bir alışkanlık olduğunu söyleyebilmek için dünyanın bütün gerçekliğinden kopmuş bir zengin olmanız gerekli. 8:00'de başlayan maça 7:55'te gelip ısınamayan sporcu örneğini vermekle zaten nasıl bir salak olduğunu ilan etmiş abi ama neyse. maç günü kampının başlangıç saatini 6:30 yaparsın sporcular da gelmeleri gereken saatte gelirler rick. ki bu bile bir işyerine uygulanabilecek bir örnek değil. elma armut falan değil, bir meyve ile mayonezi karşılaştırıyorsun. sporcunun kendi sağlığı ve performansı ile alakalı aslında ısınma. he maç önü toplantısı falan dersin gene bir yere kadar belki alakalandırılabilirdi. belki.

    patron kendisi vardiya saatlerini günceller veya değiştirir. ama insanlara kendi hayatlarından dakikaları, saatleri zengin patronlarına feda etmelerinin başarı için bir gereklilik olduğunu, hatta ve hatta bunu yapmamanın bir kötü alışkanlık olduğunu iddia edebilen birisine, gidip bir adet sik yemesini tavsiye ediyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap