• kimilerinin kuantum mekaniği sınavından çıktığı şu saatlerde bütün dünya fizikçilerini rahatlatmak adına başlatacağım diyet programı.
    aşama aşama tüm dünyaya yayılacak dövüm (adı kuantuma benzesin) planı şöyle:

    öncelikle kuantum dusunce teknigi, kuantum felsefesi ve mutluluk, kuantum iyilesme, kuantum liderlik, kuantum nefesi, quantum touch (kuantum- quantum ayrımı yapmıyorum bakın) gibi şeylerle alakası olanlar ve
    http://www.ideefixe.com/…term:selectedvalue=kuantum listesindeki kitapları yazanlar ile güne başlangıç. (sıkı bir kahvaltı)

    what the bleep do we know ve türevleriyle alakası olan herkes (ara öğün)

    sonraki adımda hayzenberg, şrödinger, aynştayn isimlerini duyup "hacı kuantum durumları ya, uzay-zaman kırılması, gerçeklik nedir ki zaten, bak belirsizlik her şeyin temeli hakkaten. tanrı da zar atmıyomuş. bilm adamları bile artık kesin cevap bulamıyorlar hiç bir şeye. işte bilim bu." türevinden geyik yapanlar -(leziz bir öğle yemeği)

    what the bleep we do know ve türevleriyle alakası olan herkes (ara öğün)

    kuantum lafını bu hale getiren bilimum südosayıntistler ve de bütün new age gi gad dem hippiler. (akşam yemeği)

    yatmadan önce de bütün fizikçiler. (bkz: bana mazlumu getirin)

    bu program en az üç hafta tekrarlanırsa iddia ediyorum dünyada ne gam kalır ne kasavet. savaşlar sona erer ajlık kalmaz, kızlar teklif eder.

    not:dövdükten sonra kişilere bikaç tane time dependent perturbation sorusu çözdürmekte yarar var. görsünler ebelerininkileri sersem sikim mahsülleri. (gerçi fizikçiler hariç, fizikçiler kuantum sorusu çözmek zorunda kalmasın adamakıllı şeylerle uğraşsınlar, makale falan yazsınlar.)
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap