aynı isimde "ilgi manyağı" başlığı da var
2 entry daha
  • aşırı bilet almak isteyip alamadım ve noolurdu bu filme gitseydim ya diye söylendim bikaç gün ve bugün öğleden sonra bi' anda kucağıma düşen biletle koşarak gittik. hatta bu konu "ulan keşke başka bişey isteyseydin" olarak cereyan etti aramızda, bi çuval altın falan mesela. neyse, buna da şükür.

    kesinlikle beni kikir kikir güldürdü bu film. sinemada izlenirse daha keyifli olacağını düşünmekle birlikte iç sıkan iskandinavlıktan uzak olması da keyfimi yerine getirdi açıkçası. dünyanın en kötü insanı ile benzetmişlerdi twitrede öncesinde, ay dedim onları kimse dövmemişti, bu filmde inşallah bi sıra dayağına çekiyolardır canı sıkıldığı için böyle davrananları. aksine bunların dövülmeye o kadar ihtiyacı yok ki, beni kikir kikir kikirdetti bu durum.

    filmin başında signe'ye bakarak, lan, acaba, yoksa, yani şöyle bi bakınca, lan, ben de mi acaba?!!!! diye düşünmek de sırıtmama sebep oldu, signe'nin kendi kafasında kurduğu hayalleri düşünür, kendi hayal kurma yöntemlerimle kıyaslayınca yine sırıttım. film sırıttırıyo yani, merak etmeyin siz deli ya narsist değilsiniz, hepimiz ara sıra bazı bazı istediğimiz ilgiyi hasat etmeye çalışıyoruz. (öyle konuştuk yani biz arkadaşımla en azından, öyledir diye de umuyoruz.)
180 entry daha
hesabın var mı? giriş yap