4 entry daha
  • tiyatro eğitimini istanbul üniversitesi konservatuarında tamamlamış, 1983 doğumlu oyuncu.
    nuri bilge ceylan’ın üç maymun filminde, ismail rolüyle tanıdım rıfat sungar’ı. çok şanslı olduğu aşikâr ama yaptığı röportajlarda şansı hak ettiğini de ispatlıyor.

    izlediğim bir programda, sinemaya bakışı, oyunculuğu, özel hayatıyla ilgili söyledikleriyle gönlümü kazandı.
    mezun olmadan hiçbir sinema filminde oynamak istemiyormuş. ve mezuniyeti için girdiği son sınavdan çıktığında nuri bilge ceylan’dan bir telefon alarak, üç maymun için seçildiği haberi gelmiş. üç maymun’dan önce hiç nuri bilge ceylan filmi izlememiş. neden diye sorduklarında biraz sıkılarak, ‘’nuri bilge ceylan filmlerine biraz uzak bakıyordum’’ dedi. beni gülümseten bu açıklamasının ardından, üç maymun’da nasıl çalıştıklarını ve ilk filmiyle böyle büyük bir ilgi görmüş olmaktan duyduğu mutluluğu anlattı.

    basında çıkan, ödül sonrası verilen kokteylde natalie portman ile yaptığı konuşmaya da açıklık getirerek, ‘’doğrusunu söylemek gerekirse benim ingilizcem, öyle uzun uzun sohbet edecek kadar yok. yani yazılanlar abartılmış. sadece oyunculuğumu beğendiğini söyledi, ben de teşekkür ettim. zaten tüm gece boyunca ekip arkadaşlarımda vakit geçirdim. çünkü dediğim gibi ingilizcem yetersiz’’ dedi.

    samimiyeti ve rahatlığıyla en amiyane tabiriyle düzgün bir adam izledim ben. şimdi yurtdışından bir film teklifi almış ve anlaşırlarsa filmde oynayacakmış. muhtemelen bu arada ingilizcesini geliştirecektir. öyle yapsa iyi olur çünkü izlediğim ve dinlediğim kadarıyla daha çok ödül alacak bir oyuncu.
    takipteyim.
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap