3 entry daha
  • devlet halkina radyo televizyon hizmetini bele$ vermemektedir. rekabetci yayin kalitesini arttirip reklam falan almak yerine "size 24 saat program dizi yeti$tiremiyoruz ulan odeyin $u trt istanbul korosunun maa$larini" derler. ben de yillar once du$unmu$tum bu trt 2 nasil reklamsiz kultur sanat kanali olabiliyor diye.

    bu cilgin uygulama canim turkiye'me ozgu degildir. evinizde televizyon alicisi herhanigbir cihaz varsa almanya'da yillik vergi odemek zorundasiniz. eve kafadan girme izni olmadigindan bu vergiyi toplayan kurum turlu cakalliklara ba$vurmakta, sozgelimi eve "kablolu tv'de sorun varmi$ bir bakabilir miyiz" diye yalanla dolanla girmektedir. eger evinizde ortalikta kabak gibi bir televizyon duruyorsa gozunuzun ya$ina bakmazlar.

    bir de mahallede gezip tv alicilarini tespit eden minibusler efsanesi vardir ingiltere icin anlatilan. read only takilan bir aleti tekno minibusleriyle nasil tespit ettiklerini kafamda pek kuramadim, cok da ugra$madim, minibusu du$ununce aklim ninja kaplumbagalarin minibusune kayiyor zaten.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap