5 entry daha
  • oyun şükela gözüküyor, vampir zombi sevmesem de oynayacağım bunu. bok atanı da siktir edin, immersive simleri benim kadar sevmiyorlar bir anda arkane bozdu diye ağlıyorlar. immersive simler yorucu işler, 20 saat şükela zevk verir ama sonrası, ııı ıııh. ki arkane'de sıkıştı, kendini tekrara başladı, farklı bir tarzda yardırabilirler. ve multiplayer bir sandbox deneyimini sağlam level dizaynıyla sunan bir oyunsa bu sıkmaz, eğer iyisini yaparlarsa şu zamana kadar ki en iyi oyunları bile olabilir.

    tabii burada ne tip bir oyuncu olduğunuzz önemli. bazı kişiler hikayeli sinematik oyunlarla souls oyunlarını eşsiz sanat eserleri diye sunup kafamızı sikiyorlar(en çok bunların sesi çıkıyor diye bahis ediyoruz), ama gerçekte bu oyunlar düşük iqya sahip insanlara hitap eden işlerdir. minecraft'tan sea of thieves'e hikayelerini sizin kendiniz yarattığınız sandbox oyunlarsa yaratıcılıklarını konuşturabilen daha yüksek iq'ya sahip insanlara hitap eder. sea of thieves'te bugüne kadar oynadığım her ekip oyunu birbirinden farklıydı abi be, şimdi bu deneyimle ilk bir saatte ne yapıyorsanız sonsuza kadar onu yaptığınız oyunları karşılaştırabilir misiniz?

    anlamsız bir open world ve multiplayer düşmanlığı yapılıyor. bu oyunlara tekrar ediyor diyenlerse komedi şekilde god of war, the last of us filan şaka gibi işleri övüyor. bu mallara takılmayın, bunlar baya da ağlayacaklar ahh prey, dishonored falan ne güzel hikayeliydi diye(ulan sanki bunlarda hikayeler çok güzelmiş gibi, aga hepsi kötü hikayeli, dishonored 1 hariç diğerlerinde ruh muh hiçbir şey yok laaan). çok pis gömülecek bu oyun, bu gömmelere takılıp denememezlik yapmayın diye yazıyorum, böyle birçok efsane oyunu kaçırdığınız gibi efsane çıkabilecek bunu da kaçırabilirsiniz.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap