28 entry daha
  • internet hype'ı tam olarak böyle bir şey işte. öyle bir duruma geliyor ki, bir kase boka bu çok iyi diye hype yapılsa alıp salonunun ortasına koyacak insanlar.

    genel geçer, halihazırda herkesin düşündüğü, insanın evrendeki önemsizliğini şöyle bir yalayan söylemleri kullanmak bir filmi efsane yapmaz. bir avuç saçmalığı ortalığa serpiştirip, sonunda da aslında bak biz bunu anlatmak istedik, her seçim farklı bir evren doğurur, hepimiz önemsiziz, ama işte sevgi dünyayı kurtaracak gibi bir ifadenin özgün bir tarafı yok.

    yukarıda bir yazar film çıkışında düşünmeniz gerekeceği için hazırlığınızı ona göre yapın demiş. eğer bu filmden sonra düşünmeniz gerekiyorsa, daha önce hiç düşünmemişsiniz demektir.

    çoklu evrenler teorisini işleyen, derli toplu çok daha iyi yapımlar var. böyle bir saçmalığı, sırf otorite kabul edilen siteler çok iyi dediği için efsane kabul etmeyin.

    eğer bu filmi izlemek ya da iki saat boyunca beyaz duvara bakmak arasında seçim yapmanız gerekiyorsa, duvarı izleyin arkadaşlar. hayata ve evrene dair daha çok çıkarım yaparsınız.

    son olarak, günümüz için son derece geçerli bir sözü bırakıyorum buraya.

    "gerçeklerin bir kıymeti yok ki. genel kanı neyse onu yaşıyoruz"
981 entry daha
hesabın var mı? giriş yap