8 entry daha
  • kıssadan hisse '' zaten 13 yaşında ergen bi kızım, beni fazla germeyin yoksa kırmızı pofidik dev bir panda olurum..''

    çinli ailesiyle kanada’da yaşayan 13 yaşındaki mei lee çok heyecanlandığı anda birdenbire dev bir kırmızı pandaya dönüşmesiyle yaşanan olaylar ergenlik dönemi sorunları ekseninde eğlenceli bir şekilde ele alınıyor.
    keyifli bir animasyon ama bir pixar baş yapıtı değil. film bize mei lee’nin gözünden fazla baskıcı annesinin akıllı uslu biricik kızının okulda kankalarının da etkisiyle hayran olduğu 4 town grubunun konserine gitmek için ortalığı birbirine katacak kadar gözünü karartan bir genç kız olmasını anlatırken ebeveynlerin de hata yapabileceğini gösteriyor.

    (bkz: disney) & (bkz: pixar) yapımı filmi (bkz: toy story 4) (oyuncak hikayesi) , (bkz: ınside out) (ters yüz), (bkz: ıncredibles 2) (inanılmaz aile 2) ve (bkz: the good dinosaur) (iyi bir dinozor) filmlerinin animasyon departmanında storyboard sanatçısı olarak çalışan domee shi yönetmiş. kendisi 2019 yılında (bkz: bao (kısa film)) filmiyle en iyi kısa animasyon dalında oscar kazanmıştı.

    dip not: bu arada (bkz: billie eilish) ve kardeşi (bkz: finneas o’connel) 4 town grubunun şarkılarını hazırlayan isimler ve imza attıkları "nobody like u" defalarca keyifle dinlenebilecek bir soundtrack albüm çalışması olmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=mlsuejpxubc
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap