90 entry daha
  • aslında iyi bir niyetle başlayıp, daha sonradan beyaz karşıtlığına ve milletin parasını cukkalamaya doğru yönelen bir örgüt.

    bu örgütün yöneticileri siyahilerle beyazların eşit olmasını falan istemiyor, kimse kendini kandırmasın. yaptıkları açıklamaları oturup okuyabilirsiniz. beyazlardan aldığı paralarla da, gerçekten yardıma ihtiyacı olan siyahi insanlara yardım etmek yerine, kendilerine malikane falan alıp lüks içinde yaşamaya devam ediyorlar.

    amerika'da siyahilerin çoğunluk olduğu bölgeler bildiğin buranın gazi mahallesi gibi. o yere adım atarken iki kere düşünmen gerek. o tarz mahallelerde büyüyen siyahi çocukların ileride nasıl bir insana dönüşeceğini az çok kestirebilirsin. bunları düzeltmekle uğraşan yok. oradaki çocukları suç işlemek yerine okula yöneltmeye çalışan yok.

    amerika'da en çok işlenen cinayet türü bir siyahiyle diğer bir siyahi arasında. polisler ırkçı oldukları için siyahileri öldürüyorlar diye yaygara koparıyorlar, polisler tarafından en çok öldürülen ırk gene beyazlar. yani zaten polisler adam öldürmeye yer arıyor. tamamen istatistiksel konuşuyorum bu arada, götümden atmıyorum bunları. isteyen araştırabilir.

    kısacası bu örgüt sadece kan ve şiddetten geçim sağlıyor. ne kadar çok yaygara, o kadar çok para. bu siyahi abinin neden blm'yi desteklemediğini anlattığı bu videoyu da izleyebilirsiniz.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap