9 entry daha
  • en alt gelir grubunun vergi yukunu artiran yasayi tam secim oncesi acik etme zekasini gosteren isci partisi'ne duyulan ofkenin meyvesini yiyerek "saka gibi" diye nitelendirilebilecek sekilde londra belediye baskani* olmus insan. zira muhafazakar parti'nin bir onceki secimdeki adayi "benim aday oldugum donemde isci partisi ruzgari vardi, simdi muhafazakar parti ruzgari var. butun ingiltere'de oylar onemli oranda yukseliyor, boris arkasinda bu ruzgar oldugu icin cok sansli" demisti.

    ne zaman turk oldugunu soyledi bilmiyorum, tek bildigim turkler'i sevmedigi. hatta genel olarak irkci bir insan olarak bilinir. itv'deki london's mayor: you decide programinda seyircilerden biri zenci dusmani sozlerini hatirlatinca sadece "onlar komedi programimda espriydi, tabii ki zencilere karsi hicbir ayrim yapmiyorum, kimseye karsi yapmiyorum" diye kivirmaya kalkisabildi. *

    ancak soz verdigi bir seyi goreve geldigi an yerine getirdi, ki bununla londra'nin en derin yaralarindan birine parmak basarak cidden takdire sayan bir is yapmistir. sayesinde 1 haziran 2008'den itibaren londra'nin tum toplu tasima araclarinda alkol tuketmek yasak olacaktir. evet, artik metroda karsinizda elinde lager'le oturan, yaninizda les gibi bira kokan, diger yaninizda sarhosluktan ne yaptiginin farkinda olmayip saga sola tukurup arada bir ustunuze abanan tiplerle beraber gitmek zorunda kalmayacaksiniz. evet, dunya'nin en eski gelismis modern sehri gunumuz standartlarini yakalayacak. bu guzel yasanin tek kotu yani ben butun seneyi boyle geri kalmislik gostergesi bir seyin nasil yasal olabilecegini dusunerek, otobuste metroda ayyaslarla muhatap olmak zorunda kalarak gecirmisken tam benim ayrilmamdan 4 ay once yururluge girmesi.
926 entry daha
hesabın var mı? giriş yap