650 entry daha
  • alternatifin neredeyse olmamasının ekmeğini yiyen, başından bu yana üyelikle desteklemeye çalıştığım fakat bana hitap eden içeriğinin çok yavaş genişlediği ortam.

    uygulama, arama özellikleri zaten genel olarak çok kötü. en anlamadığım olay: dinlediğim kitaptan hoşlanmıyorum, silmek istiyorum. mümkün değil, önce başka bir kitabı dinlemeye başlamak gerek. nasıl bir şey yazdınız abi siz? web sayfasında dinleyemiyoruz, yazar adıyla arama yapamıyoruz bile. neden cep telefonuna mahkum ediyorsunuz bizi?

    bir terslik var bu işte. örneğin dört farklı seslendirmesi var kafka'nın dönüşüm'ünün. bakıyorum yeni ne eklenmiş diye: satranç! stefan zweig! e vardı zaten bu, beşincisine gerçekten ihtiyaç var mıydı? beş ya beş! bir o kadar da kürk mantolu madonna, bir o kadar genç werther'in acıları seslendirilmiş. ama bir tane faust seslendirmesi yok. nerede ilyada, ulysses, arı usun eleştirisi?

    önerdiği kitapların yazarlarına bakıyorum: ebru dorman, didem öztabak, berna mutlu aytekin... kime hitap ediyor bu uygulama? hayallerini gerçekleştiremeyen ev hanımlarına mı sadece?

    insanların trafikte saatlerini geçirdiği, bu kadar üst seviyede seslendirme sanatçısının olduğu memlekette nasıl bir girişimci eksiği var ki yıllarca bekledik böyle bir hizmeti. bu da başka bir konu.
423 entry daha
hesabın var mı? giriş yap