3 entry daha
  • cem uzanı alın, o samimi nefis gülümsemesini, o güven veren sıcacık ifadesini aynen koruyun, üstüne beyaza yakın sarı saç ekleyin, salın londraya. aha budur boris.

    açıkca ırkçılık yapmışlığı ona buna çemkirmişliği, hatta bu ırkçılıktan sonra üstüne geldiklerinde "ben o sözleri ettim ama ben ırkçı değilim bikerem. bakın benim ninem de bir köleydi. yani anlarım halden" demek suretiyle çerkes ninesine köle, ali kemal dedesine köle taciri olarak değinmişliği bile vardır. araştırmadım ayrıntısını bilemeyeceğim hikayenin. (burada bir not düşmek lazım: adeta içimizden biri olan borisin "ırkçı değilim ama..." konseptine nasıl içgüdüsel bir şekilde yanaştığına dikkat ediniz efem)

    londra büyükşehir belediyesi(??) başkan adayı olarak bu şahsın, herhangi bir konuda net bir fikir beyan ettiğine henüz şahit olmadım, hatta duyduğum dedikodulara göre basın toplantısı vs bir ortamda kendisine soru sorulduğunda cevaptan ziyade saçma sapan şakalarla durumdan kurtulmaya gayret ediyormuş.

    ha neden yazdım bu kadar şeyi alakasız bir adam için? zira aylardır izliyorum bu adamı, kendi potansiyelini ziyan ettiğini fark ettim. kendisine sesleniyorum buradan:

    ey ali kemalin torunu! yanlış memlekette politikacı olmuşsun, kendini ziyan ediyorsun.. özüne dön, bak atalarının memleketi seni baş tacı eder 47 dönem mecliste kalır 9 kere başbakan olursun. o potansiyeli gördüm sende de, memlekette de.
932 entry daha
hesabın var mı? giriş yap