7 entry daha
  • bugun su goz bantlarini cekici buluyorsak, "vay be ne tasakli adam" diyorsak bir korsanlara iki bu arkadasa borcluyuz..

    ikinci dünya savasinin sonlarina dogru bu gidisattan rahatsiz olan genc subaylardan stauffenberg(yazinin sonuna kadar s. olarak anilacaktir.. ben de insanim zira) albay henning von tresckow tarafindan bu suikast hadisesine tahsis edilir.. oturup konusur bes alti üst düzey subay "ne yapalim ne delim su deliyi haklayalim" derler.. "ama oyle sikko bi ismi olmasin operasyonumuzun" önerisi o sirada kasette calan "der valkyrie" ile bertaraf edilir ve bu suikast operasyonu "operation valkyrie" olarak anilir ingilizler tarafindan..

    1944'te s. hizla terfiler alarak, hitler'in bizzat baskanlik ettigi toplantilara katilir.. istedigi an hitleri indirebilir o sira ama aklinda hitlerin sag ve sol kollari himmler ve groning i de öldürmek vardir.. o yüzden ittihatli olur hep.. 20 temmuz 1944 de hitlerin konferans odasinda uzaktan kumandali bir bomba ile hitleri öldürmek ister.. ama hitler 40 level bi necromancer olup, hasar emme özelliklerine sahip oldugu icin bir sekilde minik siyriklarla bu hadiseyi atlatir.. hitler patlamaya dayanikli oldugu halde sinirli bir insandir "tiz kellesi vurula" emrini hemen verir ama s. coktan topuklamistir.. ama sonra yakalanmistir ve idam edilmistir diger subaylarla birlikte..
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap