2 entry daha
  • hint ordusunda gorevli helikopter pilotu veer ile, pakistanli zengin bir ailenin kizi olan zaara'nin yillara yayilmis pek dokunakli ask hikayesi.
    sirin, fikir fikir zaara kizimiz, hindu dadisinin vasiyeti uzerine kullerini (yanlis hatirlamiyorsam) amritsar'a goturmek icin evden kacar, otobusu yolda kaza gecirir. kurtarma ekibinde tabii ki yakisikli veer oglumuz vardir. veer ilk goruste carpilir kiza. beraber amritsar'a gider, kulleri nehre dokerler. buna karsilik veer, zaara'dan onunla bir gun gecirmesini ister, onu koyune goturur, amitabh bachchan'in oynadigi babasiyla tanistirir, tabii ki dans edip sarki soylerler, sahane bir gun gecirirler. zaara'nin gitme zamani geldiginde tren istasyonunda onlari kim karsilar? zaara'nin nisanlisi.. ama veer yine de icini doker. zaara do pal sarkisi esliginde trene biner gider ama kalbi arkada kalmis midir acaba.. kalmistir tabi. yoksa o kaytan biyikli sinirli nisanliya kim bakar ayol aslanlar gibi shahrukh khan varken..

    ne yazik ki arka planda hindu-musluman, hintli-pakistanli, zengin-fakir antagonizmasi, ustune bi de is anlasmasi gibi ayarlanmis bir evlilik varken veer ile zaara o kadar kolay kavusamazlar.. veer bikac on yil boyunca pakistan'da bir hapishane hucresinde hic konusmadan yaslanir, saclarina ak duser, yine de karizmasindan bisey kaybetmez.. (spoiler degil yahu, zaten en basinda goruyoruz, butun ask hikaye aslinda flesbek..) bir gun genc ve azimli yeni avukat saamiya bu davayi tekrar acana kadar. ama veer oraya nasil dusmustur, bu arada zaara'ya noolmustur.. hadi onu soolemiym. azicik uzun ama izlenilesi.. ayrica sarkilari cok dokunakli. sadece ilk sarki, tiz hintli kadin sarkici konseptine alerjisi olan bunyelerde kulaklari tikayip kacma istegi dogurabilir, merak etmeyin, ileri sarin azicik filmi.
    iyi seyirler.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap