4 entry daha
  • binbir türlü şekli vardır.
    egzersizlerin babası olarak adlandırabiliriz. velhasılı, squat, deadlift ve bench press içermeyen bir vücut geliştirme programı eksiktir. bel ve omurilik ile ilgili bir sağlık problemi olmayan her sporcu için elzemdir squat.
    bacaklarınızı ne kadar kırdığınıza ya da ayaklarınızı tutma şeklinize, hatta tekrar ve ağırlık seçiminize göre vücuda değişik etkiler verebilir.
    squatta yüksek ağırlık giremiyorsanız bile, ortalama bir ağırlık ve 20 tekrar üstü setlerle, squatı bir hgh tetikleyici olarak kullanabilirsiniz.
    yani squat sanıldığının aksine sadece bir bacak egzersizi değildir. en önemli etkisi, vücuttaki en büyük kas olan quadricepsleri çalıştırırken, aynı zamanda neredeyse bütün vücut kasları üzerinde devasa bir stres sağlayarak, vücudu büyüme hormonu sağlamaya zorlamasıdır. üstelik büyük kas demek çok enerji yakmak demektir, yani squat ile kardiyo bile yapmaya gerek kalmadan yağ yakabilir ve evet göbek eritebilirsiniz.
    yani squat'ın yerini leg extension, hatta leg press dahi tutmaz. hack squat bile yeterli değildir. imkanı olan her vücutçunun programında yer vermesi gereken bir egzersizdir squat.
732 entry daha
hesabın var mı? giriş yap