8 entry daha
  • halen 2002 modelini kullanmakta olduğum suv*. diğer jipler ile yakıt tüketimi kıyaslanırsa sonuç ne olur bilemem ama, normal bir binek arabanın benim 1-2 saatte yaktığım benzinle neredeyse 1 gün dolaştığını görünce içim sızlıyor.
    ayrıca, arka görüş neredeyse yok, özellikle arka koltuk kafalıkları çıkarılmamışsa. aynı şekilde park ederken sağ ve sol çamurluklar resmen kör nokta.

    ancak bunlara rağmen güzel bir araba. iç mekanı çok ferah, güzel bir tasarıma sahip, donanım kaliteli. özellikle vites ve el freni kolları çok yaratıcı. araba ile standart gelen ses donanımı şaşırılacak derecede etkili. bagaj çok geniş, koltukların yatırılması ile pick up kadar yükleme kapasitesi elde ediliyor. ses yalıtımı kendi sınııfı için iyi, ancak asfalt kaliteli değilse, kabinde sabit bir uğultu yüksek hızlarda kaçınılmaz.

    motor her zaman ki honda kalitesi, gaz pedalına ufak bir dokunuş ile 1.5 tonluk kütle resmen zıplıyor. hızlanması kötü denemez, özellikle vites kolu üzerinde bulunan o/ı sembollü, kabaca roket diyebileceğimiz fazla güç tuşu ile araba performansını * çok arttırıyor.

    5 aydan beri sürdüğüm arabanın kabaca özellikleri bunlar, yakıt tüketiminde tasarruf isteyenler tabi ki uzak dursunlar. ama diğer jip veya suv sınıfı arabalara karşı her zaman tercih ederim.
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap