3 entry daha
  • son ayların kafa dağıtıcısı albümdür. ne zaman canı sıkılan birini görsem ilk önerdiğim şey uyumak, yazmak vs. gibi depresyon geçiştirici aktiviteler değil de bu albümü dinlemeleri oluyor.

    albümü tek kelimeyle "cool" diye tanımlayabiliriz belki de. cidden de ne olursa olsun hayatınızda, bu albümü dinlerken her şey bir anda zaten olması gerektiği gibi görünüyor. her şey bir dengeye oturuyor. siz ise o dengeye yukarılarda bir yerlerden bakabiliyorsunuz. "evet her şey yerli yerinde"* diyip hayatınızın geri kalanını bu albümle geçirebilirmişsiniz hissine kapılıyorsunuz. albümün en dikkat çeken şarkıları get innocuous, someone great*, north american scum ve sound of silver olduğunu düşünüyorum. diğer şarkıların mükemmel bir oranla bir araya getirilip bu şarkıların yapıldığını düşünüyorum sanırım, ondan.

    yapılan müzik elektronik ama öyle fabrikasyon bir müzik değil bu; ruhu olan, heyecanlandıran türden. new york gibi aşağılara çeken değil yukarılara doğru zıplatan türden. pitchforkmedia tarafından yılın en iyi ikinci albümü seçilmiş olması da tesadüf olmamalı tabii. dinleyiniz dinletiniz.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap