9 entry daha
  • nft'lerin yaratılması ve çıkarılması için farklı çerçeveler mevcuttur. bunlardan en tanınmış olanı, ethereum blockchaini üzerinde eşsiz varlıklar çıkarmak ve alıp satmak için bir standart olan erc-721'dir.

    daha yeni ve geliştirilmiş bir standart ise erc-1155'tir. tek bir kontratın hem ikame edilebilir hem de eşsiz tokenları dahil etmesine imkan tanıyarak tamamen yeni fırsatlar ortaya koymuştur. nft'lerin çıkarılmasına yönelik standardizasyon, daha yüksek seviyede karşılıklı çalışabilirliği mümkün hale getirir, bu da en nihayetinde kullanıcılar için faydalıdır. karşılıklı çalışabilirlik, eşsiz varlıkların farklı uygulamalar arasında oldukça kolay şekilde transfer edilebileceği anlamına gelir.

    nft'lerinizi saklamak ve koleksiyonunuzun keyfini çıkarmak için bir yer arıyorsanız trust wallet kullanabilirsiniz. tüm diğer blockchain tokenları gibi nft'leriniz de bir adres üzerinde bulunur. nft'lerin, sahibinin izni olmadan, nft'yi çıkaranlar tarafından bile kopyalanamayacağını ve transfer edilemeyeceğini de belirtmek önemlidir.

    nft'ler, opensea gibi açık pazaryerlerinde alınıp satılabilir. bu pazarlar alıcılarla satıcıların bağlantı kurmasını sağlar ve her bir tokenın değeri eşsizdir. nft'ler doğal olarak, piyasa arz ve talebine göre fiyat değişiklikleri gösterebilir.

    kaynak: academy.binance.com

    nft çok büyük bir potansiyele sahip bir alan arkadaşlar, şu an nbatopshots buna örnek gösterilebilir, henüz beta sürümü olmasına rağmen inanılmaz bir ilgi görüyor, kısaca nba’in resmi digital koleksiyon oluşumu da diyebilirsiniz.

    nbatopshots ve bunun gibi nft oluşumları ile ilgili bilgi paylaşımı amacıyla kurulan bir telegram grubu var konuya ilgisi olan arkadaşların katılmasında fayda var.

    grup linki: [https://t.me/trnft https://t.me/trnft]
726 entry daha
hesabın var mı? giriş yap