4 entry daha
  • mehmet k. aksel tarafından vestel firmasının desteğiyle 2004 yılında açılmıştır.

    önce zanussi markasının sponsorluğunda işe başlayan msa, daha sonra bir diğer ünlü marka olan ve yine vestel tarafından türkiye'de satılan whirpool sponsorluğunda eğitimlerine devam etmiştir. full araç gereç ve ekipman desteği almaktadır. disiplinli ve eğitimli chef'ler yetiştirmeyi misyon edinmişlerdir. profesyonel alanda eğitimler vermektedirler (aşçıbaşı ve pasta ekmekçilik). profesyonel alanların dışında, amatör kurslar da vermektedir.

    zorlu ve disiplinli bir eğitim sürecinden ve dünya standardında chef'ler yetiştikten sonra, city & guilds sertifikası kazanan chef adayları, dünyanın birçok ülkesinde iş ve alan eğitimi bulabilmektedir. burada aldıkları eğitimleri süresince 3 ay staj zorunlulukları da vardır.
    teorik ve uygulamalı dersler görecektir öğrenciler. daha sonra 3 ay staj ve en sonunda da, tercihe göre; ister hemen bir yerde işe başlama, isterse de belli (fransız veya italyan gibi) bir mutfak seçip, o alanda eğitim almaya devam edebilir veya yurtdışında staj görüp, orada işe başlayabilir.

    17 eylül 2007 pazartesi günü yeni eğitim dönemine başlamıştır...

    daha ayrıntılı bilgi için; http://www.msa.tc/
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap