1 entry daha
  • son derece zengin ve işlevsel donanımlı, geniş, modern, şık ve (bütçemi çok aşsa da) rakiplerine göre uygun fiyatlı sayılabilecek bir aile otomobilidir. arka koltukta (aslında çoğul kullanmak lazım çünkü üç bağımsız koltuğu var) yanlara ek olarak ortada da isofix sunan ya tek seçenektir, ya da çok az sayıda seçenekten biridir. çocuklarının güvenliğine önem verenler için ortadaki isofix altın değeri taşıyor!

    ancak bir sonraki otomobilim olmasının önündeki tek engel malesef fiyatı değildir. jd power & associates, top gear ve auto express gibi kuruluş ya da dergilerin yaptıkları çok büyük ve ciddi anketlerde citroen'in c2, c3, c4 ve c5 gibi modellerinin 206, 306, clio ve megane ii'lerle birlikte hep en düşük dereceleri alması, yani en sorun çıkaran ve güvenilmeyen otomobiller olarak görülmesi, bu* güzeller güzeli picasso'ya da şüpheyle bakmama sebep oluyor. yabancı otomobil dergilerindeki yorumlardaki ortak ifade ise, "bir citroen için" inanılmaz derecede kaliteli ve sağlam durduğu yönünde.

    citroen sonunda ağzıyla bir kuş tutmuşa benziyor ama tüketiciye (ve bana) yaranabilecek mi? 48.000 km'dir en ufak bir masraf çıkarmamış, sağından solundan tek bir tıkırtı bile gelmeyen honda jazz'ın üzerine koklanacak gül müdür? kullananların yorumlarını beklemek gerekiyor...

    http://www.netcars.co.uk/…en-c4-picasso-1107-1.aspx
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap