9 entry daha
  • the game isimli kitabın yazarı; yıllarını abd’de diskolarda harcamış, sıska, badak, kısa boylu, gayet tipsiz ve looser bir adam iken, kendi tabiri ile “çekicilikten çok, ama çok uzağım, tek sahip olduğum şey aklım ve onu da kimse göremiyor", kısmından bir anda pick up artist diye tabir edilen kadın avcısı olarak los angeles gece alemine adını “style” lakabı ile yazdırmış kişi. hikâyesi ve dönüm noktası erik von markovik ile tanışması ile başlıyor.
    öncesi / sonrası

    2013 yılında, model bir kadın ile evlenip, bu işlerden elini eteğini çekmiş, sonrasında 2018 yılında boşanmıştır. şu sıralar kendini twitter’dan özlü sözler paylaşmaya adamış, hala gece alemi taraklarinda bezi var mı, bilmem! kimisi alfa doğar, kimisi sonradan olur. neil strauss sonradan olanlardan.

    yaşanmış hayat hikayeleri ilgimi çektiği için, nedir bu adamın olayı ve hikayesi diye merak ettim, okudum. kitabında verdiği şablon bilgiler türkiye'ye çok uygun olmasa da, abd diskolarinda iş görmüş ve neil'i looser bir tipten parmakla gösterilen bir adama çevirmiştir.
hesabın var mı? giriş yap