5 entry daha
  • birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hatırlatılması gereken motto. hem lokal kahvecinizin hem türkiye genelindeki başarılı kavurucuların internet sitelerinden alışveriş yaparak onlara destek olabilirsiniz.

    kahve konusunda en önemli kriter çekirdek kalitesidir. ister 10 liralık french press* ister binlerce liralık espresso makinesi kullanın, diğer bütün parametrelerle oynasanız da alabileceğiniz en iyi sonuç çekirdeğinizin kalitesiyle sınırlıdır. ekipmanınızı geliştirmenin çok da bir önemi yok, onun yerine kaliteli çekirdeğe para vermeye asla acımamalısınız. istisnalar hariç, çekirdeğe verdiğiniz paranın karşılığını kesinlikle tat olarak görürsünüz. kaliteli bir kahveyi özenle hazırlama ve tatma deneyimi, viski içmek kadar keyiflidir.

    normalde de evde kahve yapmak dışarıda içmekten her zaman ucuzdur; özellikle evden çıkmadığımız ve harcamalarımızın nispeten düşük olduğu bu dönemde kaliteli çekirdekleri denemenizi öneririm. hem evde çok keyifli zaman geçirebilir, hem de başlığın konusu olarak normalde de desteklememiz gereken kahvecilere şu oldukça zor zamanlarında yardım etmiş olursunuz :)

    konuyla ilgili mükemmel bir ingilizce video
    çoğu evde bulunan veya kolayca temin edebileceğiniz french press ile mükemmel kahve hazırlama tekniği
hesabın var mı? giriş yap