7 entry daha
  • uzun zamandır beni heyecanlandıran ilk türkçe şarkı desem çok doğru. kanalları zaplarken birden rastladım ve ondan sonra oturduğum koltukta çivilenip gözlerimi ekrandan ayırmadan izledim bu şarkının klibini.

    şarkı çok vurucu ilk önce. sözleri tokat gibi çarpıyor. çok içten. insan bağıra bağıra söylemek istiyor. gözlerine rimel süresi ve ağlarken akışını göresi geliyor. sinematografik bir ayrılık, bir aşk acısı özlemi uyandırıyor mazoşistçe. tam da havalar soğuyup grileşmişken.

    ve emre aydın klipte kendini göstermeyecek kadar iddialı. şarkı o kadar iyi ki insan sonuna kadar heyecanla bekleyip adını öğrenmek istiyor. sonra da internete koşup hakkında bilgi ediniyor.

    albümün kalanını dinletmek için gerçekten iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum bu şarkının. hedef kitlede bariz bir iştah ve merak uyandırıyor çünkü. belki bir gün özlersin de çok iyi olduğuna göre beni hayal kırıklığına uğratacağımı sanmıyorum. dozajı iyi ayarlanmış acıyla dolu bir şırıngaymış bu şarkı. albümün geri kalanının etkilerini merakla bekliyorum.

    hadi bakalım..
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap