• resmi olmayan ekşisözlük ios uygulaması.

    yakın zamanda app store'a koymayı hedefliyorum. uygulama iphone ve ipad'i hem dikey hem de yatay modda destekliyor. uygulamanın genel görünümünü ve kullanımını gösteren videoya şu linkten erişebilirsiniz.

    https://www.dropbox.com/…dp3m1d713fq/eksisozluk.mov

    app store'a çıkmadan önce test etmek isteyen kullanıcılar için testflight üzerinden versiyon çıkabilirim.

    edit:
    itunes linki

    edit2:
    uygulamanın appstore'da bulunan açıklama metni:
    resmi olmayan ekşi sözlük ios uygulaması. bu uygulama ile başlıkları, entry'leri ve mesajlarınızı takip edebilir, entry girebilir veya mesaj gönderebilirsiniz.

    kullanıcı bilgileri giriş işlemi ekşi sözlük arayüzünden yapılmaktadır. kullanıcı adınız ve şifreniz uygulamada veya herhangi bir server'da kesinlikle tutulmamaktadır. sadece sizi tekrar hatırlaması için login olduktan sonra ekşi sözlük tarafından gönderilen çerezler cihazınıza kaydedilmektedir. sizden başka birinin eline geçmesine imkan yoktur.

    içerik ekşi sözlükten html parse yöntemi ile alınmaktadır. ekşi sözlük üzerinde yapılan herhangi bir yapısal değişiklikte veya başka bir problemde uygulama hizmet veremeyebilir. böyle bir durumda en kısa sürede güncelleme yapılacaktır. sorun ne kadar kısa sürede çözülse de uygulamanın markete gönderilme süreci bir hafta kadar sürmektedir.

    herhangi bir öneriniz varsa veya problem yaşıyorsanız bize bunu eksiosoneri@gmail.com adresinden veya facebook sayfasından bildirebilirsiniz.
  • resmi eksisozluk uygulamasinin berbatligindan sonra; tasariminin sadeligi, guzelligi ve kullanim kolayligiyla gonlumde taht kurmus uygulama.

    app store a ciksa da millet adam gibi bir eksisozluk uygulamasi kullanabilir olsa bir an once.
  • tanıtım videosunu beğendiğim uygulama. çıkarsa ve videodaki gibi sorunsuz olursa kesinlikle kullanırım.
  • test edilesi.
  • işe yarar bir uygulama olması için evde tütsü yaktım.

    sivil inisiyatif dedikleri şey tam da bu.
    devlet bize bohmir.
  • güzel bir uygulama olacağa benziyor. sub-etha bölümünü videoda göremedim. kesinlikle deneyeceğim.
  • güzel olmuş ya la helal muhtemelen github üzerinde açık kaynak kodlu bir iki kütüphane kullanılmış ama varsın kullanılsın varolan ios uygulamasından sonra bu varya eksisozluk apple fanlarına sunulmuş büyük lütuf olacaktır. e tabi birde beleş olur ve çalışırsa. o değilde zamanlama ters gibi duruyor sanki ios7 yayımlanmadan store' a uygulamayı koymasa ios7' ye göre görsel düzenlemeleri yapıp koysa sanki daha fazla kişiye fayda sağlar gibime geliyor gerçi ios7 ios6 uygulamalarını destekleyecek ama insan gözü bu görsel güzelliği hep ister.

    işbu entari yerme amaçlı değil tam tersine uğraş sonucu hazırlanan uygulamaya nacizane fikir sunmaktadır. bu haliyle bile publish edilse insanlar store' u yıkarlar net yani millet yoruldu safari, opera ya da chrome üzerinden sözlüğe girmeye yeter la.

    yapanın veya yaptıranların emeğine sağlık.
  • varlığı muamma olan ekşisözlük api kullanılmadan, web scraping ile yapıldıysa "helal olsun" dedirten uygulama. gerçi şimdi de dedirtiyor, ama api yoksa duble, böyle katmerli falan.
  • adama iphone aldırır. vatana hizmet için android uygulaması da yapılmalı. tam kullanıcı dostu bir site olmuş. hele hele bakınızdan bakınıza sıçrayarak kaybolduğumuzda istediğimiz aşamaya geri dönebilmek çok şahane. işin tekniğinden anlamam ama kullanıcı olarak sadece okumak yerine dire uygulamadan yazıyor olabilmek muhteşem.
  • dünün en beğenilen ve belirlenen başlıklar için offline okuma özelliği eklenirse dadından yinmez. (mesela tek bi tıkla tüm deb entryleri telefona indirilse, sonra biz metroda orda burda çılgınlar gibi okusak??) (başlığı tamamen ve ya kısmen offline mod için telefona indirebilsek??) çok şey mi istiyorum?? (bu işlerden hiç anlamam, eğer saçma sapan birşey soruyasam şimdiden affola)

    emeğinize sağlık gençler. (bu arada android?) (bkz: lan yoksa)
hesabın var mı? giriş yap