• resmi olmayan ekşisözlük ios uygulaması.

    yakın zamanda app store'a koymayı hedefliyorum. uygulama iphone ve ipad'i hem dikey hem de yatay modda destekliyor. uygulamanın genel görünümünü ve kullanımını gösteren videoya şu linkten erişebilirsiniz.

    https://www.dropbox.com/…dp3m1d713fq/eksisozluk.mov

    app store'a çıkmadan önce test etmek isteyen kullanıcılar için testflight üzerinden versiyon çıkabilirim.

    edit:
    itunes linki

    edit2:
    uygulamanın appstore'da bulunan açıklama metni:
    resmi olmayan ekşi sözlük ios uygulaması. bu uygulama ile başlıkları, entry'leri ve mesajlarınızı takip edebilir, entry girebilir veya mesaj gönderebilirsiniz.

    kullanıcı bilgileri giriş işlemi ekşi sözlük arayüzünden yapılmaktadır. kullanıcı adınız ve şifreniz uygulamada veya herhangi bir server'da kesinlikle tutulmamaktadır. sadece sizi tekrar hatırlaması için login olduktan sonra ekşi sözlük tarafından gönderilen çerezler cihazınıza kaydedilmektedir. sizden başka birinin eline geçmesine imkan yoktur.

    içerik ekşi sözlükten html parse yöntemi ile alınmaktadır. ekşi sözlük üzerinde yapılan herhangi bir yapısal değişiklikte veya başka bir problemde uygulama hizmet veremeyebilir. böyle bir durumda en kısa sürede güncelleme yapılacaktır. sorun ne kadar kısa sürede çözülse de uygulamanın markete gönderilme süreci bir hafta kadar sürmektedir.

    herhangi bir öneriniz varsa veya problem yaşıyorsanız bize bunu eksiosoneri@gmail.com adresinden veya facebook sayfasından bildirebilirsiniz.
238 entry daha
hesabın var mı? giriş yap