• kuzey amerikanin en iyi 5 kayak merkezi listesinde bulunan, bircok kez x games e ev sahipligi yapmis coloradoda bulunan kayak merkezi. ayrica kuzey amerikadaki en yuksek telesiyej burda bulunmaktadir.
    http://breckenridge.snow.com/
  • yapay bir kasaba. yalnizca kayak merkezine gelenler icin bir ikamet imkani saglansin diye oraya konmus, film setini andiran yerlesim birimi.

    http://www-personal.umich.edu/…un/breckenridge.html
  • yapay filan olmayan, vahsi bati zamaninda madenci sehri olarak kurulmus o civardaki en guzel kasaba. kayak merkezi amerikanin en iyi 5 merkezi arasina girmistir. gece hayati cok renklidir, yapacak bir suru aktivite vardir kaymaktan baska(hiking,rafting,mountain biking,alpine sledding vs). arastirma yapilmadan gidilirse bir bok anlanmicak sehirdir
  • vail, keystone, beaver creek gibi diger büyük kayak merkezleriyle dip dibedir. aspen'le beraber en ünlü ve popüler merkez olan vail'in kasabasindan daha güzel bir kasabaya sahip breckenridge. bu bölgelerin en güzel özelligi de yazlari (aslinda bir nevi her sezon) inanilmaz aktif olmalari. entry'de ismi gecen bütün merkezler bu arada i-70 üstünde, bereketli bi yol yani...
  • 10000ft rakim ile altitude sickness carpabilir; tavsiye 1 gece denver da konaklayıp öyle gitmek.
  • 3400' düşey, 2358ac yüzölçümü. kisaca breck. 19/20 sezonu itibariyle günlük $189 bülent fiyati ile vail / beaver creek ($209) ardindan zirveye oynuyor.
  • altın madenciliği, 1860'larda rocky mountain kasabasının popülaritesini artırdı, ancak bugün kasabayı çevreleyen yamaçlara serbestçe düşen toz halindeki karla biliniyor. breckenridge, colorado'nun önde gelen kayak ve snowboard destinasyonlarından biridir. tesis, beş zirveye ve 1.173 hektarlık araziye hizmet veren 35 asansöre sahiptir. yaz aylarında balık tutmak, bisiklete binmek ve kürek çekmek için gelen ziyaretçiler, bu şirin köyün 5.000 nüfusunu kolayca daha geçer. altın madenleri, turistlerin ziyaretlerine ev sahipliği yapmanın yanı sıra uzun süredir kapalı, ancak breckenridge'in kalıcı değeri doğal güzelliğidir.
hesabın var mı? giriş yap