hesabın var mı? giriş yap

  • kendisiyle sorunum yok tanımam etmem kanzuk ile evleniyormuş allah mesut etsin ama kendi deyimiyle sözlüğe geçen gün üye olan birinin sözlük şartlarının hiçbirini yerine getirmeden sadece sözlüğün sahibiyle evlenecek diye yazar yapılması adil mi? diktatörlerin ülkelerinde eşlerini bi yerlere ataması gibi tamamen torpil. sözlükte yıllardır bekleyen çaylaklara hakaret. ülkede adaletsizlik, torpil, adam kayırmacılık her yerde. kanzuk avukat bir de, adaletten yana yemin falan etti cübbe giyerken. neyse beni de lanetli çaylak yapar birazdan. güç elinde nasıl olsa.

  • insan beyninin calışma şekilinin getirdiği bir sonuçtur. insan yeni bir bilgiyle karşılaştığında, bu bilgiyi hafızasına iki şekilde alır. 'accomodation': kişi yeni gelen bilginin ışığında kendinde var olan bilgileri yeniden düzenler ve bu bilgiye göre konuyla ilgili görüşünü değiştirir. 'assimilation' kişi yeni bilgiyi kendinde var olan bilgilerle harmanlar ve var olan bilgiler ışığında bu yeni bilgiyi eritir, kendine uydurur. genellemeler assimilation yönteminin ürünleridir, önyargılar, stereotype'lar, kalıpyargılar, çoğu zaman yanıltıcı olmakla beraber aynı zamanda işlevseldirler ve genellemeler üzerinden varlıklarını sürdürürler. günlük hayatımızın çok içinde olmayan, hakkında çok detaylı bilgilere sahip olmadığımız, ben-öteki ayrımını yaptığımız, yada korktuğumuz, bizi rahatsız eden konular hakkında genellemeler üzerinden fikir üretiriz. bu düşünce tarzı bir taraftan yanında ayrımcılık, izolasyon, ve bazen şiddet gibi olumsuz olguları getirsede öte yandan, kişinin akıl sağlığını koruması açısından-kimi durumlarda- faydalı bile olabilirler.

  • sesli güldürmüş olaydır.

    bu yüzden hapse girse içerdekilere olayı nasıl açıklayacak adam onu merak ediyorum.

    - sen neden yatıyorsun?
    +adam yaralama.
    +abi sen neden yatıyorsun?
    -snnmnkym.

  • bu dayı da mı kısa etek giyip gece dışarı çıkmış? nereye gidiyor lan bu ülke? allah cidden belamızı verdi galiba.

    debe editi: ben sana debeye giremezsin demedim adam olamazsın dedim.

    -babam-

    ikramiyeyi yatır lan kanzuk.

  • az önce göbeği açık bi kız çıktı, "hayatım başarılarla doludur, mesela 17 yaşımdan beri yalnız yaşarım ve temiz kaldım. buradan da nişantaşına gideceğim" dedi. ayağa kalktım alkışladım helal olsun dedim, şimdi nişantaşına gidiyorum.

  • bu ne olm saksıda ekilen kenevirlere kadar mı düştünüz? venezuela'dan getirilen malların 13. dereceden kökünü alsan bundan fazla çıkar.

  • cubuk makarnaya spagetti diyen piyasa kizdan daha samimi daha icten olan kizdir... git babanin parasiyla italya'da ye spagettini yavsak kiz...