hesabın var mı? giriş yap

  • onedio'nun hitap ettiği kitle düşünülünce umarım sözlüğün eline verir de sözlük daha okunabilir bir yer haline gelir. amin.

  • başıma bir şey gelse de gelmese de söylemek istiyorum.

    sosyal medyayla yatıp sosyal medyayla kalkan, her anını paylaşan, ilgi ve beğeni budalası, takipçi hastası kadın.

    böyle bir kadınla evlenmek yerine en kral vpn'in parası neyse verin premium üyelik alın.

  • işçi alımında tarih aralıkları boş olan istifa dilekçesi doldurtup imzalatan *gg firma. aklı sıra "istediğimiz zaman kovarız hiç bir hak da talep edemezsin" diyorlar.

    evet zorla imzalatıyor. çünkü imzalamazsanız almıyor. allah belanızı versin.

  • çocuk ilerde dünyada adana kebap diye bir şey olduğunu öğrenecek ve belki de ailesini affetmeyecek.

  • yazı tahtasını keşfedemeyen anne.. oysa o duvarı temizlemeye harcayacağı maliyetle çocuğa bir yazı tahtası alsa, onun da özel bir alanı olduğunu vurgulasa ve çocuk bunun bilinciyle o alanda keyifli çizimler yapsa herkesin kafası rahat olur.. yoksa leke tutmayan duvar boyasına güvenen bu anne, çocuğuna evde izin verip başkalarının evinde yapamayacağını kabul ettirme derdi, o duvarı temizleme zahmeti, çocuğun edineceği "ben yaparım kimse de gıkını çıkarmaz" zihniyetinin ileride açacağı sorunlar vs. derken epey problemi göğüslemek zorunda olacak anne olur en fazla.. hiç gerek yok..

    not: çocuğum yok ama iki adet yeğenim var.. evet evimizin bir duvarında kocaman bir yazı tahtası var.. evet çocuklar bize geldiğinde orada güzel güzel resimler yapıyoruz.. ve evet defter, kağıt dışında ancak bu tür bir alan varsa duvara dayalı resim yapabileceğini bilen bu çocuklar başka ortamlarda daha bilinçli hareket ediyor..

  • 8 ay önce 28 yaşındaki set işçisi hasan karatay'ın iş güvenliği olmadığı için sette gerçekleşen iş cinayetiyle hayatını kaybettiği dizidir. hasan set güvenliği olmadığı için öldü, sgk girişi bile yapılmamıştı. bareti başında olsa kurtulacaktı.

    katillere övgüler dizmeden önce hasan'ı hatırlayın.
    kader değil fıtrat değil, iş cinayeti.

  • doğal seleksiyon denen şeyin yalan olduğunu ispatlayan entry'i yazan arkadaşın kızdığı mallardır. amk doğal seleksiyon olsa sen nasıl entry girecen.

  • adamlardır. en has adam onlardır. adamlığın kitabını yazmışlardır. adamlık kanlarında vardır. adam olarak doğmuşlardır. adam olarak öleceklerdir. bu arada çok adamlardır.

  • (bkz: faber castell grip)

    amk 18 lira diyorlar kalem için, uçlu kalem hem de, ucu ayrı para.
    sen yorulunca bırakıyorsun, kendi yazıyor herhalde.
    ya da bu kadar para ettiğine göre; yanlışları fark edip yazmıyor da olabilir.
    lan yoksa????

    edit: uyaranlar oldu. bu kalem çeşit çeşitmiş pahalı olana antrasit deniyormuş.
    ben sadece 2 liralık simli çiçekli kalemler aldığım için bilemedim.

  • haha bu ne saçma olay olm. adam iş yaparken hesap mı verecek, izin mi alacak. hayır sanki para karşılığı çeviriyor. onu geçtim ben onun çevirisi ile izlemek istiyorsam böyle bir hakkım yok yani öyle mi? kafayı yemişsiniz siz. isteyen istediğini çevirir. kim neyi tercih etmek istiyorsa eder. bu kadar basit.