hesabın var mı? giriş yap

  • futbol yorumcusu 3 aralık 2011 fenerbahçe ankaragücü maçından sonra şöyle yazmış.

    "...fenerbahçe’nin galibiyetine eskisi kadar yardım edemeyenler de vardı tabii. yobo’da bir düşüş var ve afrika kupası’na 1 ay kala kötü sinyaller vermeye başladı yine. everton’da her afrika kupası dönüşü formasını kaptırır, sezonu yedek kulübesinde bitirirdi. fenerbahçe’de de gabon dönüşü formasını serdar’a kaptırırsa şaşırtmayabilir..."

    http://spor.milliyet.com.tr/…11/1470847/default.htm

    afrika kupası, everton, gabon, serdar... hepsi iyi güzel de nijerya, afrika kupasına katılamadı.

  • kendisiyle ilgili bir alıntı;

    "fikret orman fb, diego'ya bizden 7 milyon euro fazla verdi demiş. biz diego'yla 3,5 milyona anlaştığımıza göre demek ki bunlar 3,5 istemiş diego'dan!"

  • sadece bana mı oluyor bu merak ettiğim hede.
    ne zaman berberden çıksam nereye gideceğimi, ne yapacağımı bir anlık unutuyorum.

    edit: beyler bayanlar, berberden çıkar çıkmaz yaşadığım gel git ile bu tespiti yazmıştım, ancak bakabiliyorum ekşiye.

    bir çok kere yazıldığını gördüm "şu mesajimdan sonra mesaj kutum doldu" diyenleri, ya hadi oradan toppik seni, mesaj kutusu dolmuşta ne olmuşta.. inanmazdım!
    evet bir tespit ile mesaj kutusu patlayabiliyormuş. yuh ya şimdi nasıl cevap vereceğim tüm mesajlara.

  • ege bölgesinde işim gereği tüm bölgenin tarımsal durumuna hakimim bunun yanısıra ailem zeytin yetiştiriciliği yapan bir aile tarımın toprağın içinde varoldum.. demem o ki bu yıl zeytin yok stokta da yok .. zira zeytin zannedildiği gibi yıllarca saklanacak bir ürün değildir yağ depolanabilir fakat azıcık yağdan anlıyorsan onu da teşhis etmen iş değildir ki bunu yapmak için de bazı stratejiler geliştirmiş olmaları gerekir ki mesele bu değil..
    ve açıklıyorum ..
    bu yıl zeytin olmama sebebi iklimseldir .. bilen bilir zeytin her yıl aynı rekoltede olmaz bu yıl zeytinin düşük rekolteli dönemiydi .. üstüne bir de bazı bölgelerde ciddi dolu olayları olunca rekolte ciddi oranda düştü ..
    kaldı ki bu olay sadece ülkemizde böyle değildir ..
    30 ağustosta zeytin ve zeytinyağ üretimiyle bilinen ispanya ve italya da zeytinyağ fiyatlarında ciddi bir artış görüldü ..
    her olayın altında bi bokluk aramayın bi sorun soruşturun araştırın gidin bakın .. üç kişiye sorup 85 milyonluk açıklama yapmayın ..
    bu halkın cahilliği beni yıldırdı ..

  • resmi gazete’de yayımlanan cumhurbaşkanı kararıyla bulgaristan vatandaşlarının türkiye’ye pasaportsuz girebilmesine imkan tanındı.

    türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının bulgaristan’a girebilmesi için uygulanan pasaport ve vize zorunluluğu ise devam edecek.

    çok şükür ülkemize destursuz giremeyen kalmayana dek bu rüzgar devam edecek, aqparti sevdası bitmeyecek.

    memlekete bir bulgar çingeneleri, mafyasi dadanmamıştı.

    kaynak eklendi.

    https://www.diken.com.tr/…-pasaportsuz-girebilecek/

    https://tr.sputniknews.com/…bilecek-1059181989.html

    edit. bazi onursuz aktroller bu vize serbestisi pasaportla alakasi yok diye kivirmaya calismis. okudugunu anlasaydin bari, kimlik karti olan bulgar vatandaslari vize olmaksizin 90 gun ulkede pasaportsuz bir sekilde ikame edebilecek.

    bir de yanlis haber demis algici s2k