• akp kafası çocukları her türlü kullanır taciz eder buna örnek bu çocuğun velileridir
  • ayşe hüma bir git, sen kimsin karışmıyormuş.

    7 yaşındaki bebe gelmiş millete yaşam tarzı öğretiyor. videolar birbirinden sinir bozucu.

    edit: mağdur olmasınlar diye küfrü sildim.
  • demedi demeyin. bu kız büyüyünce ya ateist olur ya da işid'e katılır.
  • çocuğa lafları ezberletip ezberletip milletin önüne salmışlar. reşit olmayan bir çocuğu nasıl böyle kullanabilirsiniz? aynı şey çocuklarının çırılçıplak fotoğraflarını paylaşan ana-babalar için de geçerli.
    ayrıca kınadığı videodaki öğretmen de atatürk'ün istediği şeyleri yapan bir öğretmen. o zaman öğretmene bu lafları diyerek sen de ata'ma hakaret ediyorsun.
    bir ecdattır tutturmuşlar. gerçekten osmanlı sülalesinden mi acaba? hayır öyleyse bile kendi ecdadın yani. millete ne?
  • he amk he çocuk istismarı.
  • bu çocuğu o adamın elinden alın.

    sosyal hizmetler, devlet mevlet buna bişey yapsın!

    istismarın en leş yöntemlerinden birini, kendi çocuğu üstünde uygulayan bu adamı da tıkın bi deliğe!

    çocuğa artık hangi tarikata gavsa şeyhe bilmemneye tabilerse, günde en az 12 saat onun sohbetlerini dinletmişler...
    o da çok bariz.

    yazık günah
  • naifliğim üzerimde belki ama: umarım ayşe hüma günün birinde bu istismarı görür, bu nedenle duyup okuduğu bir sürü şeyi bir filtreden geçirir, kendini sorgulamanın zeminine dönüştürür ve bu belgelerle de birlikte kadınlara yönelik islam(cı) zulmüne karşı direnişin sembollerinden birine dönüşür. hayatı, hangi yolu seçerse seçsin, çok zor olacak muhtemelen; ona söyletilenlerin de umarım geleceğin dünyasında birtakım aşırıcılar dışında kimse arasında itibarı kalmayacak. dilerim ki ayşe hüma, bu istismarın orta yerinde bile çocukluğunun tadını çıkarabileceği, çocukça merakını doyurabileceği fırsatlar bulabiliyordur.
  • arkadaşlar, şu savunduğumuz durum, savunulacak bi durum değil.
    kizin cümleleri ezberleyip ezberlememesi mi önemli olan yani? böyle bi öğretmene çocuğumu teslim de etmem ilgili bütün yerlere de şikayet ederim. bi giyim tarzını kötülemek midir öğretmenlik? devletin dini olmaz! devlet bütün inançlara eş mesafede olmalıdır, herhangi bi inancın gereğini herhangi bi kamu görevlisi yadırgayamaz. ne haddidir ne hakkıdır.
    bunların ağa babaları akp'yi başımıza saldı, hala dön dolaş aynı yerdeyiz demek yazıklar olsun. biri de çıkıp öğretmene tek kelime etmemiş. eskiden kara fatma diyenler söylem yerine dolaylı olarak aynı düşüncesinde tekrar ediyor, bu mudur son 20 yoldan öğrendiğiniz?
    vallahi bu ilkeden ümitvar olunmaz, devir değişse yine birileri birilerini ezecek. ilkesizlik ülkenin genine işlemiş
  • öncelikle öğretmenimizin ellerinden öperim. hiç bitmeyen mağduriyetlerin yeni hikayesi. bu fanatikler ile mücadele etmeyen bu öğretmenin yanında durmayan her birey ülkeyi bir adım daha karanlığa gitmesine sebep olur.
  • ah küçüğüm tek söz hakkın şuan seni sömürdüklerinde olacak. umarım ileride anlarsın
hesabın var mı? giriş yap