hesabın var mı? giriş yap

  • ooo 2023 yılının en ikna edici aktroll argümanı bu. arkadaşa 1 mayış ikramiye verin. şahsen ben igna oldum, artıkın oyum agbardiye :)))

  • bu mezhebe katılmı$ ilk donem quaker'larından ticaret ile ugra$anları veya esnaf olanları,mu$terilerin kendileri ile pazarlık yapmasını engelleyerek satmak istedikleri ürünü satabilecekleri en du$uk fiyata satmaya ba$lamı$lardır..bunun yegane sebebi kar amacli olarak cok para istemeyi bir ce$it yalan soylemek/aldatmak olarak gormeleridir..
    fakat neticede satılan malların diger dukkanlara nazaran daha ucuza verilmesinden ötürü bütün mu$teri kitlesi onların dukkanlarından alı$veri$ yapmaya ba$lamı$ ve sonucta ilk donem quaker ların buyuk bir bolumu hatırı sayılır bir zenginlige sahip olmu$tur..

  • "toyota, otomobil sektöründe önemli bir karara imza atarak togg, tesla ve mercedes'in ardından bayilik sistemini iptal edip online satışa yönelme kararı aldı."

    onursuz, ahlaksız güruhun fırsat kapılarının şiddetle kapanış sesini duyuyor musunuz siz de sevgili yazarlar...

  • canlıya saygı kadar önemli değildir kuşkusuz.

    kütüphanede eşşekler gibi anırarak konuşuyorsanız mezarlık yanından geçerken müziğin sesini kısmanız nazarımda beş para etmezdir.

  • çocukları bile emellerine alet etmeye çekinmeyen insanların eline düşmüş sabi. ailesinin izni olduğu kesin. nasıl ödeyecekler hakkını çok merak ediyorum.

  • az sonra ceyda adlı yarışmacının ahmet kaya'dan "i will always love you"yu söyleyeceği yarışma.

  • openai, metinden video oluşturan yapay zeka uygulaması sora'yı tanıttı.

    sora, son derece ayrıntılı sahneler, karmaşık kamera hareketleri ve canlı duygulara sahip birden fazla karakter içeren 60 saniyeye kadar videolar oluşturabiliyor (muş).

    openai.com/sora adresinden bilgisine erişilebiliyor.

    ekli videoyu yaptıran komut: güzel, karlı tokyo şehri hareketli. kamera, güzel karlı havanın tadını çıkaran ve yakındaki tezgahlarda alışveriş yapan birkaç kişiyi takip ederek şehrin hareketli caddesinde ilerliyor. muhteşem sakura yaprakları kar taneleriyle birlikte rüzgarda uçuyor (muş).

    sitesindeki tüm tanıtım videoları da sora tarafından yapılmış.

    oldukça başarılı görünüyor.

    ancak, bugün x'de "başladı" diye duyurulsa da kullanımı henüz 'red-teaming - kırmızı-takım oluşturma' aşamasındaymış. yani halen sadece bazı görsel sanatçılara, tasarımcılara ve film yapımcılarından oluşan bir grubun kullanımına açılmış durumda.

    kısacası, an itibariyle erişim, belirli bir gruba verilmiş.

    amaç; sora'nın zararlı veya uygunsuz içerik üretmediğinden emin olmak, içeriklerin rekabet ihlali, vb. yaratmamasını sağlamak için ve en yararlı olacak şekilde nasıl geliştirilebileceği konusunda geri bildirim almak.

    bu durumda sora tamamen halka açık hale gelinceye ve güçlendirilinceye kadar beklemedeyiz...

    video

    2. video

    işte yazılan metin ve sora'nın ürettiği video…

    “stil sahibi bir kadın, sıcak parlayan neon ışıklarla dolu tokyo caddesinde yürür. siyah deri ceket, uzun kırmızı elbise ve siyah çizmeler giyer ve siyah bir çanta taşır. güneş gözlüğü takar ve kırmızı ruj sürer. kendinden emin ve rahat bir şekilde yürür. sokak nemlidir ve renkli ışıkların aynası gibi yansır. birçok yayalar etrafta yürür.”

    video

  • tam 2 saattir iki kadin mermer ovuyoruz. elimizle. bol bol su. sandaletlerim islandi. olsun. bas kismini ov diyor annem. zambaklar kok salmis iyice. cok guzeller diyorum. mermeri ov diyor. ovuyorum iste anne. elimle hem de. simdi arkadaki mezarligin kenarina oturdum. yaktim bir sigara. guzelce ovdugum mermere bakiyorum bir de islak mis gibi kokan topraga.

    cok guzel oldu diyor annem. tertemiz oldu kocam. bayram temizligini de yaptik.

    "ıyi bayramlar baba, keske burada olsaydin."