hesabın var mı? giriş yap

  • annem babam işsizdi. bir evden başka bir şeyimiz yoktu. aylık gelirimiz 300 lira oluyor belki olmuyordu. cidden yarı aç yaşıyorduk. ve sevgili devlet bana ve kardeşime kredi verirken babası kuyumcu olan arkadaşıma bursu layık görmüştü. neyin ülkesi, neyin adaleti. pırıl pırıl 10000 lira borcum var kendisine.

  • ilk tweeti atan aym değil, onun üyesi olan bir kişidir. kurumsal bir kimlik değildir.

    cevap tweeti atan içişleri bakanlığı maalesef tüy dikmiştir. devletin kurumu, sırf süleyman soylu kızıyor diye birini hedef alarak tweet atar mı?

    nerede devlet ciddiyeti? nerede kurumların saygı duyulası güvenilirliği?

    t: içişleri bakanlığı'nın tam bir lise ergeni gibi davranmasıdır.

  • bkm kadrosundan birilerinin olduğu ve internet fenomenlerinden herhangi bir şahsın bulunduğu hiçbir filmi izlemem. çünkü onlar film degil komedi skeçlerinin uzatılmış halleridir, 'filmsi' dirler.

  • hayatlarında ilk defa anneleri dışında kadın görmüş yabanileri ülkeye aldılar, ya alacağınız olsun .

    bu arada, fon alıp bunların burada kalmasını savunan gazetecilerin de mk.

  • adına world of warships'te bir etkinlik bulunan ve denk geldiğim inanılmaz deniz hikayelerinden birinin kahramanı kedi.

    kedimiz sam kariyerine kriegsmarine personeli olarak başlıyor. sam, dkm bismarck ekibi ile birlikte rheinübung operasyonuna katılıyor. bismarck'ın sonu hepimizin malumu. batan gemiden bir tahtaya tutunarak denizde salınan sam'i hms cossack personeli kurtarıyor. sam hem taraf değiştiriyor hem de görev yaptığı gemi sınıfı değişiyor. gerçekten de nazi rejiminden müttefik kuvvetlere geçiyor. bu defa kendisi bir destroyer mensubu. hms cossack'la müttefik ikmal gemilerini koruma peşindeyken cossack'a torpido isabet ediyor. yine bir tahta parçasının üzerinde denizde kendi halinde takılan sam'i bu sefer de zamanında bismarck'ın batırılmasında kilit rol oynamış hms ark royal mürettebatı aralarına alıyor. adını da bu defa kazanıyor ( önceden cossack'takiler oscar derlermiş). sam bu defa da uçak gemisi personeli oluyor. ne var ki ark royal de u-boat'un tekinden torpido yiyince sam bu defa kırık bir uçak kanadının üzerinde suya geri dönüyor.

    ingilizler sam'i yine kurtarıyor ama karaya naklediyorlar. biraz da uğursuz bulunuyor kendisi. bir süre gibraltar'da sonra da ömrünün sonuna kadar belfast'ta kalıyor. baktığınızda suyun içinde feryat figan alevler içinde gelen ölümü 3 defa atlatmış ve aslında suyu sevmeyen bir varlık. binlerce ölünün üç defa bize yadigar diye teslim ettiği güzellik.

    https://www.zmescience.com/…nsinkable-sam-cat-wwii/

  • müjde!

    ameliyat az önce bitti arkadaşlar. eymen'i birazdan yoğun bakım odasına alacaklar. bundan sonraki 24 saat çok önemli. ilk gelen haber, herhangi bir aksilik olmadığı yönünde.

    gözümüz aydın.

  • çocuğun çok şanssız bir ailede doğduğunu gösteren açıklamalar. babanın açıklamaları katilin yaptığını olumlar derecede kötü. tasavvuf her zaman anadolu halkını uyutmuştur, miskinleştirmiştir. işte bunun kanıtını bu açıklamalarda görüyoruz.

  • aralarında iran ajanlarının olduğunu düşünüyorum amaç türkiyeyi taraf olmaya zorlamak ve zor durumda bırakmak. bu gece bu eyleme katılan her bir kişi tespit edilip güvenlik soruşturmasından geçirilmelidir.