hesabın var mı? giriş yap

  • link

    çok rahat bir şekilde bakan tarafından açıklanan rakamdır. sayın bakanım , 12.5 milyar tl ne demek siz biliyor musunuz? hani bilmiyorsanız link yavuz sultan selim köprüsünün maliyetinin 8.5 milyar tl olduğunu görüyoruz.

    hazineyi durduk yere böyle bir zarara uğratmanın amacı nedir ve nereye kadar bu sistemle hazineyi daha fazla borca sokmayı düşünüyorsunuz?

    sonuç olarak , bize zam ve vergi olarak yansıtacağınız 12.5 milyar tl'yi millete faiz olarak dağıtmaktansa, bu meblağın , çiftçiye destek olmakla birlikte bütün tarım sorunlarını çözebileceğiniz bir miktar olduğunun farkına neden varmıyorsunuz?

  • düşük oranlı maçlara yüksek miktarda para koyup kazanmak mümkün elbette ama bazen hiç ummadığınız maçlardan yatarsınız. geçenlerde azerbaycan avusturya maçına ms 1.5 gol üstüne 1000 tl bastım. oran 1.08, yani tutsa 80 tl alacağım. 80 tl için 1000 tl'yi riske attım. maç 1-0 bitti. maçı izlemiştim hatta. azerbaycan milli takımının 2. golü yememek için zamana oynamasını ve deli dana gibi boş boş sahada koşturmasını görünce bele veziyyetin içine soxam dedim.

    yani oran 1.10 bile olsa, birden fazla maçı kupona alıp yüksek miktarda para basmak çok riskli bir iş. her hafta, banko dediğimiz maçlardan birkaçı mutlaka sürprizli bitiyor.

    gelin ben size daha garanti bir yöntem önereyim... canlıda tek maç üzerinden korner oynayın. toplam korner sayısından bahsetmiyorum. maçtaki zamana göre, atıyorum 51-60 dakikalar arasında kim daha çok korner kullanır diye bir seçenek var ya ondan bahsediyorum.

    oynanan maçın korner istatistiğine ve skora bakarak oynuyorum ben bunu. diyelim ki dakika 55 olmuş ve maçtaki toplam korner sayısı 1-2 civarında. takımlar yorulmaya başlamış, pozisyonlar azalmış durumda. muhtemelen korner kullanma olasılığı da düşecektir. hemen 61-70 dakikalar arasındaki korner sayısına bahis alın. kim daha çok korner kullanır seçeneğine eşit deyin. 10 dakika içinde zaten korner olmaz genelde.

    daha dün west ham - everton maçında bu şekilde oynayarak 1000 tl bastım 1960 tl olarak geri aldım. 1.96 oran çok iyi bir orandı. zaten en kötü 1.60-1.70 oran veriyorlar.

    bu biçimde 50-100 tl basarak da oynayabilirsiniz. hem 10 dakika içinde kupon tutuyor hem de kazanma zevkini yaşıyorsunuz.

    umarım bu taktik, ben buraya yazdım diye cortlamaz. *

  • karşı apartmandan yarım saattir kesişilen rastalı kızın bildiğin aşk merdiveni çiçeği gömülmüş saksı çıkması. gecenin arsızlığına verip fazla pişmanlık duymamak gerekiyor.

  • dikkat ettiyseniz böyle cümle kuran aşko kuşko kızlar hep mutlu. benim gibi karşısındaki insanı yormak istemeyen,zorlamayan güçlü kızların anasından emdiği süt burnundan geliyor. başka sözüm yok sayın hakim.

  • kadın kadının kurdudur sözünü doğrularcasına samimiyetsiz övgülerin, yapmacık iltifatların gırla gittiği bir ortam halinde instagram. fotoğrafları beğenmelerinin sebebi bile kendi paylaşacakları fotoğrafların daha fazla beğeni almasını sağlamak. bu durum o kadar ileri boyuta ulaşmış haldeki birbirinden nefret eden kadınlar instagramda takipleşmekle de kalmayıp birbirlerinin fotoğraflarını da beğeniyorlar. duygusallıklarından sürekli dem vuran kadınların bu berbat hale düşme sebeplerini yine onların argümanıyla açıklıyorum: hayatı güdüleriyle yaşıyorlar.

  • bim'in vizyon sahibi bir kuruluş olduğuna yeniden tanıklık ettiğimiz olay. adamlar star wars episode vii the force awakens şerefine 18 aralık'tan itibaren 2 hafta boyunca serinin lisanslı ürünlerini satışa çıkaracak. şimdiden gözüme 2 kupa, 1 şapka, 2 t-shirt, 1 çanta, 4 de yastık kestirmiş durumdayım. daha önce verdikleri figürlerin yok sattığını hesaba katarsak, ülke genelinde 18 aralık sabahı balmain izdihamı tadında sağlam kavgalar çıkacağına inanıyorum*

    olum çok güzeller lan, tişikkirler bim.

  • ben yas olarak bu hastalik karsisinda bagisiklik sistemimin yeterli olacagini dusunuyorum ve kendim icin cekinmiyorum ancak bana bulasirsa bulastirabilecegim yaslilar,bagisiklik olarak zayif durumda olan insanlar,kanser tedavisi sonrasi korunmasiz bir halde olan hastalar ya da kronik rahatsizliklari olan insanlari dusundugum icin ciddiye aliyorum. siz de ciddiye alin amina koyduklarim.