• kulübün az önce resmi sitede, 2010-2011 dönemi hakkında yaptığı açıklamadır.

    açıklama:

    açıklama şöyle;

    "futbol takımımızın 2010-11 sezonu şampiyonluğu ile ilgili yaratılan suni gündem üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

    bu bağlamda bir kez daha hatırlatmak isteriz ki;

    ilgili sezonda, futbol takımımızın büyük emekler ve alın teri ile kazandığı en değerli şampiyonluğu, o dönemde ülkemizin hukuk, adalet, polis teşkilatı, medya başta olmak üzere tüm yapısına sızmış fetullahçı terör örgütü’nün (fetö), devletimizin tüm imkanlarını da kullanarak fenerbahçe’mize karşı kurduğu şike kumpası’yla kirletilmek istenmiştir.

    3 temmuz’un devamında aynı yapının bu kez ülkemizin varlığına da kast etmeye çalışmasıyla ortaya çıkan gerçekler; “en büyük delilimiz alın terimiz” diyen fenerbahçe’mizin, daha ilk gün korkusuzca kulübünün yanında olarak “fenerbahçe’yi fetö’ye teslim etmeyeceğiz” diyen büyük fenerbahçe taraftarının, “ne şikesi memleket elden gidiyor" diyen eski başkanımız aziz yıldırım’ın ne derece haklı olduğunu, 3 temmuz’dan sonra yaşanan her günde ve her olayda gün gibi ortaya koymuştur.

    bugün şike kumpasında parmağı olan hakiminden savcısına, emniyet müdüründen memuruna, medya mensubundan sivil personeline kadar her bir şahsın nerede, ne durumda olduğu hukuki kayıtlarla ortadadır.

    hain planlarını hayata geçirme sürecinde; karşısında en büyük engel olarak gördüğü fenerbahçe spor kulübü’nü yok etmek ve şampiyonluğumuzu kirletmek isteyen terör örgütüne karşın, 25 milyon taraftarımızla omuz omuza, ilk gün söylediğimiz gibi bugün bir kez daha dile getiriyoruz ki; “2010-11 şampiyonu fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir.”

    bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, türkiye cumhuriyeti’nin varlığına kast eden fetö’nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır.

    tarihimize altın harflerle kazılı bu şampiyonluk, geçmişte kazanılan ve gelecekte kazanılacak tüm şampiyonluklarımızdan ayrı bir yere sahip olacak ve nesilden nesile gururla, onurla anlatılacaktır."
  • fetoculara gerekli cevabın verildiği açıklamadır
  • çöp açıklama.

    (bkz: reddedilmemiş şike görüşmelerini unutturmak)

    nasıl ki istanbul’un seçilmiş belediye başkanı ekrem imamoğlu ise, 2010-2011 sezonu şampiyonu da ilgili sezon türkiye’yi şampiyonlar liginde temsil eden trabzonspor’dur.

    ilgili dönemdeki yargı mensubu hakim ve yargıçların fetöcü çıkması fenerbahçe’nin yaptığı şikeyi aklamaz. tape ve deliller nettir, siyasi ve ideolojik görüşlere göre kanıtlar değişmez. fenerbahçe şike yapmış, cas dahil birden fazla mahkemece mahkum edilmiştir. fenerbahçe başkanı ve yöneticileri yaptıkları açıklamalar ile telefon tapelerini reddetmemiştir. dönemin iki tff’si hem aydınlar hem de demirören liderliğinde “şike sahaya yansımadı” gibi salakça bir gerekçe ile sadece türkiye’de fenerbahçe yöneticilerine komik cezalar vererek olayı hasır altı etmiştir.

    konu hukuki olarak 17-25 aralık ile aynıdır. planlayan ve yürüten savcı, polis, hakim ve devlet mensupları fetöcü olsa da toplanan kanıt ve deliller gerçektir. telefon konuşmaları da açık bir şekilde yapılanları ortaya koymuştur. ilgili dinlemelerin hukuksuzca yapılması, tapelerin gerçekliğini ortadan kaldırmaz.

    bugün tüm avrupa ve dünya spor kamuoyu bu şikeli şampiyonluğun mağduru olarak trabzonspor’u, güçlü lobisi ile yaptığı suçtan sadece yerelde yırtan takımı olarak fenerbahçe’yi tanıyor.

    selam olsun şenol güneş’in öğrencilerine, şampiyonluğunuz kalplerde baki..

    edit: unutanlar için şikeli maçlardan bir tanesini anımsatalım.

    (bkz: 24 nisan 2011 bucaspor fenerbahçe maçı/@maximus decimus meridius)

    şikeli bucaspor fenerbahçe maçı ile ilgili polis fezlekesi;

    http://m.milliyet.com.tr/…uca-fener-gundem-1410296/

    belki linke tıklamaya cesaretin yetmez, ben senin için tek tek aktarayım evladım;

    ***24 nisan’da izmir’de oynanan bucaspor - fenerbahçe futbol müsabakası öncesi fb kulübü başkanı aziz yıldırım’ın fb’li yönetici ilhan yüksel ekşioğlu’na, fenerbahçe’nin bucaspor ile yapacağı müsabakada bazı bucasporlu futbolcular üzerinden şike yapılması için talimat verdiği anlaşılmıştır.

    ***ekşioğlu’nun koordinesinde devam eden çalışmalar kapsamında; ilk olarak ali kıratlı aracılığı ile menejerler özkan doğan ve güde fazıl özdemir üzerinden bucasporlu bazı yabancı futbolcular ile irtibata geçerek maçın fb lehine sonlanması karşılığında da para almaları konusunda anlaştıkları belirlenmiştir.

    ***aziz yıldırım’ın talimatı ile bir yandan fb amatör şubeler genel koordinatörü cemil turan vasıtası ile bir yandan da ali kıratlı’nın aracılığı ile eskişehir spor kulübü teknik direktörü bülent uygun üzerinden bucaspor futbolcusu musa aydın’a (sivasspor ve bucaspor’dan uygun’un eski öğrencisi) ulaşılarak, şahısla takımının fenerbahçe ile yapacağı müsabakanın, fenerbahçe lehine sonuçlanacak şekilde bir oyun sergilenmesi için para karşılığı anlaştığı tespit edilmiştir.

    ***örgüt üyelerinin bucaspor-fenerbahçe müsabakasına diğer müsabakaların ötesinde önem verdikleri değerlendirilmiştir. bunun sebebi örgütün sivasspor’un bucaspor ile birlikte düşme hattında bulunması, bucaspor’un puan kazanması durumunda sivasspor‘un da ligden düşmesi ihtimalinin ortaya çıkacağı, bu durumda ligin son haftası sivasspor ile şampiyonluk maçına çıkacak olan fenerbahçe’nin rahat bir galibiyet almasının önünde önemli bir engel kalkacağı örgüt üyeleri tarafından bilinmektedir.

    ***yıldırım, ali kıratlı, bülent ibrahim işcen, cemil turan, ahmet çelebi ve abdullah başak’ın izmir’e gelerek şike çalışmalarını yerinde sürdürdükleri tespit edilmiştir.
  • berat albayrak kelimesi geçmeden, en ufak tepki gösterilmeden yapılmış olan açıklama. oysa mesele, albayrak'ın açıklaması üzerine gündeme gelmişti. şimdi bu açıklama için, "off kapak gibi açıklama, ayar gibi ayar" yazanlar olacaktır, gülün geçin.
  • fenerbahçe kulübünün recep tayyip erdoğan’ın damadını fetöcü olmakla itham ettiği açıklamadır.

    cesaretlerinden dolayı takdir ettim.
  • "" “2010-11 şampiyonu fenerbahçe’dir, alın teri ile kazanılmış kupamız müzemizdedir.”

    bu durumu reddetmek, buna karşılık bir görüş taşımak, bunu yoruma açmak, türkiye cumhuriyeti’nin varlığına kast eden fetö’nün meşrulaştırılmasından başka bir anlam taşımamaktadır.""

    kapak seklinde aciklamadir.

    ergenler icin edit : ılla isim belirtmek gerekmiyor . fenerbahce nin 10 11 sampiyonlugunu reddeden karsi gorus tasiyan yorumlayan herkes fetocudur diyor. daha ne desin amk.
  • yine hakkinda 50 tane baslik acilmis aciklama. ya arkadas bu sozlikte yazanlarin bir cogu ergen yapiyorlar boyle hatalar eyvallahta bu moderatorler neden uyuyor.
  • bu açıklamayı neden ve kimin için yazdığınızı açıklama cesaretini gösterdiğinizde haklılığınız ortaya çıkacaktır.

    galatasaray, beşiktaş ve diğer herhangi bir kulüp böyle açıklama yaptığın da, mesnetsiz lafıyla başlamayı biliyorsunuz. (bkz: berat albayrak) dediğinde yemiyor mu ?
hesabın var mı? giriş yap