• portekiz'in, pardon ronaldo'nun dünya kupasına katılmasıyla, piyasaya çıkması kesinleşin ea sports -tini geym- oyunu. ea çalışanlarının akşamdan beri "pafi nayt naym dı fanksın pafi şeki navnaym" şeklinde halay çektikleri de gelen haberler arasında.

    ay kent nov tavn...
  • gorunuse gore oyun dunyasini yerinden oynatmis donek ea oyunu.
  • demosu ps3 ve xbox 360 için çıktı. ps3 demosunu oynadım ama gariptir ea sports bu sefer bi dünya kupası oyununa öyle değişik bi oynanış tarzı uygulamamış. bundan önce bütün dünya kupası oyunlarının oynanış dinamikleri hep normal fifa' lardan biraz daha farklı, daha heyecanlı ve biraz da hem ciddiyeti hem de oynanış bakımından gerçekçiliği kısmen daha düşük olurdu. bu fifa 14' ün aynısı olmuş gibi.

    ayrıca 4 yıl önce çıkmış 2010' daki dünya kupası oyununun grafikleri bu oyundan daha iyiydi amk.
  • bu sene breziya da gerçekleşecek fifa organizasyonu. ülkemiz olmadığı için gene büyük ihtimal emperyalist avrupalı ülke takımları yerine ezilmiş milletleri destekleyeceğimiz maçlara sahne olacak
  • evde xbox 360 için çıkan demoyu oynadım ama pek beğendiğimi söyleyemem. demo için oynayabildiğimiz sekiz takım var. bunlar brezilya, meksika, ingiltere, avustralya, japonya, fildişi sahilleri, amerika birleşik devletleri ve yeni zelanda (ki avustralya varken, yeni zelanda ne alaka diye düşündüm)

    oynanış olarak yukarıda bahsedildiği üzere, fifa 14 ile aynı şekilde zaten. fakat atmosfer olarak, gerçekten sizi brezilya'da hissettiren bir oyun olmuş. tribünlerdeki seyircilerin samba yapmaları ve gerçekçi modellemeleri çok hoş olmuş gerçekten. lakin bunu biraz abartmışlar, neredeyse her boşlukta tribünlere zoom yapıyorlar durmadan. sadece gündüz maçı oynamamıza izin veriyorlar ve o gün ışığı, dediğim gibi gerçekten brezilya'daymışsınız hissiyatını veriyor.

    sonuçta demo olarak idare eder, güzel zaman geçirtti. full sürümünü oynayınca, artılarını eksilerini editlerim buraya.

    edit : sağolsunlar dextervari ve grosse tete durumu anlattılar. avustralya'ya asya kıtasını, yeni zelanda'ya okyanusya'yı temsil ettirmişler.
  • almanlar kazanır mı bilemiyorum ama bahis şirketleri fena kazanıyor
  • yaz aylarında yıllardır bıkmadan usanmadan oynadığım futbol oyunu. özetle bu oyun, mekanik olarak (bkz: fifa 14)'ün bir kopyasıdır. ne var ki bu oyunda kulüpler yerine dünyadaki 200'ü aşkın ülkenin milli takımları yer alır. (bkz: mozambik)'ten (bkz: vanuatu)'ya, (bkz: moğolistan)'dan (bkz: turks ve caicos adaları)'na kadar. zevki de buradan gelir zira oyunun size sunduğu modlar sayesinde futbolu bilmeyen ve adını da duymadığınız küçük bir ada ülkesini geliştire geliştire gerçek hayattaki fikstürün kullanıldığı elemeleri geçirerek dünya kupasına yollayabilirsiniz. tanımadığınız bir ülkenin tanımadığınız oyuncularıyla elemelere başlayıp, zamanla hem ülkeyi internetten araştırıp hem de oyuncuların gerçekte ne yaptığını izlemek kadar zevkli bir etkinlik yoktur. kendinizi ilkel kabilenin karşısına geçip futbolu anlatmaya çalışan, (bkz: bakın beyler bu toptur) diyen (bkz: cem yılmaz)'a benzeteceksiniz başlarda, sonra ise oyuncularla müthiş bir bağ kuracaksınız. (bkz: kanak) halkından oluşan kadrosuyla (bkz: yeni kaledonya) milli takımını dünya kupasına yollamam halen hafızamın en görkemli köşesinde yer tutar. oyun müzikleri ise 2014 dünya kupasının karnaval havasıyla uyumlu şekilde oldukça kaliteli bir iş sonucu seçilmiştir. herhalde artık piyasada yoktur bu oyun, ona benzer güzellikte bir ürünün ortaya konmayacağı ise çoktan belli oldu. artık dünya kupası oyunlarında sadece kupaya katılan 32 ülke kendine yer bulabiliyor.
  • xbox versiyonunda ronaldo'nun moralinin iki çalım atamayınca düştüğü oyun. ayrıca helder postiga'yı messi gibi yapmışlar amk.
  • demosu ps3 ortamlarına düşmüş oyundur.
  • turnuva sony ile lisanslı anlaşma yaptığı için futbolcuların beats aşkı baltalanmış. resmen beats kulaklıklar turnuvada yasak!

    haber.
hesabın var mı? giriş yap