• tam bir gerçek zaytung haberleri örneği.
  • amerika’ya ait olan 18 bin 941 kişilik dünyanın en kalabalık kahvaltı rekorunu 1 haziran 2014 günü van kahvaltısı ile kırmak için başlatılan rekor denemesidir.

    insanların sosyalleşmesi adına bence güzel bir organizasyon. evet arkadaş, güneydoğu'nun adı böyle şeylerle de gündeme gelmeli. umarım başarırlar.
  • tek turkiyede gorulecek bir rekor denemesidir
  • kırılması halinde güneydoğu anadolu'nun değil, olsa olsa doğu anadolu'nun gündeme gelebileceği rekor denemesidir.

    ama siz de haklısınız tabi, yıllardır beynimize işlenen kürt = güneydoğu anadolu düşüncesinden ötürü akla güneydoğu'nun gelmesi normal.
  • hala konteyner kentte kalan yoksul depremzedeler, 21. yy'da köy yolu açılamadığı için "öldürülen" muharrem bebek gerçeği ortada dururken gereksiz ve saçma bulduğum rekor denemesi. valisinden en alt düzey memuruna van'da devlet kademesinin başka işi kalmamış mı? ya da bu mu işleri?
  • şehirdeki tüm kamu görevlilerine imza karşılığı tebliğ edilmiş, hiyerarşinin nispeten katı olduğu meslek gruplarında ise katılınması neredeyse emir haline getirilmiş organizasyon.
  • van'da yaşayan ve işi-zamanı uygun yazarların organize etmesi halinde zirve tadında geçmesi mümkün organizasyon.
  • rekor için baya bir katılım gerçekleşecektir. gerek şehir içi gerekse şehirdışından. saat 17 civarı sokakta dolaştığımda şehir dışından gelen baya yerli turist ile karşılaştım (en son böyle turist kalabalığını nevruz arifesinde iranlu turistlerin van'ı basması ile şahit olmuştum. velhasılı kelam şu da var organizasyonu yapan kişiler gerçekten büyük vurgun yapacaklardır. sponsorlardan ve devletten baya para almışlar (hatta guiness ten de diyorlar). malzemeleri de (ödenip ödenmediğini bilemiyorum) çeşitli işletmelerden (kahvaltı salonu, fırın, yumurta üreticisi vs.). umarım hayırlısı ile geçmesini temenni ediyorum. sütçü kenan abimizin yayınlamış olduğu hazırlık fotoları da buradan baklabilir.
    https://m.ak.fbcdn.net/…0_8113896457860703986_n.jpg
    https://m.ak.fbcdn.net/…33_831302769058543526_n.jpg

    son bir not sınav görevi yüzünden bu rekor denemesine katılamayacağım lakin katılmak isteyen arkadaşları yönlendirebilirim.
  • van'da o kadar kahvaltı yaptım biri de böyle olsaydı keşke dediğim, özendiğim organizasyon.
hesabın var mı? giriş yap