• insanlarin klavyesinden cikani gozunun gormedigini gosteren durumumsu.
    tecavuz vakalarinin cogunun alkol kaynakli olmasini rakamlarla(oranlarla) degil de bir(evet sadece 1) gazete haberiyle kanitlamaya calismak da buyuk bir zeka gostergesi olsa gerek.

    yıllar sonra gelen editinho: vay bana vaylar bana , başlıklar kalmış başıma.
  • alkolcü diye siyasi ve ideolojik bir klik olmadığından kimseyi gocundurmayacak bir görüş. ancak belli bir kesimi gocunduracak iddialar bol. alkol kaynaklı tecavüz iddiaları kadar olmasa da.

    "bursa'nın mudanya ilçesinde düzenlenen bir operasyonda, ''çocuğa cinsel istismar'' iddiasıyla gözaltına alınan vakit gazetesi yazarı hüseyin üzmez ve cinsel istismara uğradığı öne sürülen 14 yaşındaki kız çocuğunun annesi tutuklandı."
    http://arsiv.sabah.com.tr/…8b788c3e13c9e91acfd.html
  • önerme doğru bile olsa - ki değil - dinli imanlı birinin tecavüz vakası oluşturmasından daha normal bir durumdur.
  • alkolün bahane olarak kullanılması sonucu ortaya çıkan tecavüz vakalarını aklı evvellerce aklama yöntemi.
  • zirvelerde orgy yapıyor olmamızın başlıca nedeni. kıskanın köpekler.
  • örneklerle muhkemleşen görüş.

    "topkapı sarayı'nın kutsal emanetler bölümü'nde 24 saat kuran-ı kerim okuyan hafızlardan s.e internette tanıştığı yaşları 14 ile 16 arasında değişen onlarca çocukla cinsel ilişkiye girdiği iddasıyla tutuklandı. s.e'nin tanıştığı çocukları para vererek ya da hediye kontör alarak cinsel ilişkiye zorladığı ileri sürülüyor.."
    http://www.hurriyet.com.tr/…10.asp?gid=229&sz=23826
  • karşı önermesi "tecavüz vakalarının çoğunun dinci kaynaklı olması" gibi bir görüş değildir. tecavüz vakaları psikolojik, psikiyatrik, toplumsal, sınıfsal, kültürel, eğitimsel pek çok açıdan incelenebilir. alkol ile tecavüz vakaları arasında pozitif korelasyon kurup bir kaç örnekle "evrakaaa!!!" diye çarşıya atlayan muhteşem zekalar da olabilir. işte bu muhteşem zekalara "ağır ol. böyle bir kaç örnekle komplike bir şeyi açıklayamazsın. peki bunlar ne?" diye örnekler vermek "tecavüz vakalarının çoğunun dinci kaynaklıdır" demek değil "peki bu örnekler nereye oturuyor?" demektir.
  • çok yanlış bir düşünce. zaten sapık olan insanların, yaptıkları sapıklıkları alkolün etkisindeyken (gerçekten içmemiş de olabilirler) yapmış gibi gösterip meşrulaştırmaya çalıştıkları için böyle bir sonuca yol açarlar. genellikle yaptıklarını hatırlamayacak(!) kadar alkollü olmaları da bunun bir göstergesidir.
  • insanın bilinçaltında cinsel isteklerini zoraki yerine getirme arzusu varsa, uygun bir ortamda bi bardak zemzem suyu da buna vesile olabilir. ben o kadar alkol tükettim fakat kimseye tecavüz etmedim? sorun ben de mi yoksa? allahım yoksa, yoksa...
  • oksijen kaynaklı olmalarından hayırlıdır. (bkz: oksijen kaynağı) *
hesabın var mı? giriş yap