• tayt, pelerin ve biraz para da yetecektir. ornek olarak batman vardir.
    param var ama tayt giymem diyosaniz iron man tam size gore bi secim olabilir.
  • -herşeyden önce küçükken kötü adamların aileden birine zarar vermesi gerekmektedir ki, ilerde süper kahraman olacak kişi adaletin olmadığına ve onu ancak kendisinin sağlayacağına inansın.
    -sonra sürekli olarak bilimsel araştırmaların yapıldığı alengirli yerlerde gezmesi lazımdır ki, kahramanımızın başına bir kaza gelebilsin.
    -kahramanımızın özel hayatında salak ve sakar olması lazımdır ki, kimse onun aslında bir süper kahraman olduğundan şüphelenmesin; hatta bir an için şüphelenenler de "ulan bu salaktan kahraman olursa benden de amerikan başkanı olur" gibi düşüncelere kapılsınlar.
    -kahramanımızın açılamadığı ve sevdiği bir hatun olsun ki, kötü adamlar bu hatunu kaçırsın; kahramanımız da kurtarsın (bu kural süper kahraman olduktan sonra geçerlidir.)
  • herşeyden önce terazi burcu olmak farzdır süper kahramanlık için. gerisi zaten gelecektir...
    (bkz: herşeyin başı terazi)
    (bkz: bir terazi var benden içeru)
  • birinçi şart abaza olmaktır.. abaza olmayan süper kahraman süper kahraman değildir.. bu şekilde abaza olan insan çizgiromanı okurken ulan bu da benden bee, aslansın walla, kaplansın yaklaşımıyla kahramanla arasında bir bağ kuracak, onu kafasında farklı bir yere koyacaktır.. manitası olan insanlar da*** ulan olaya bak bee benim sevgilim var ama bu zibidinin yok, öyle kahraman olmak sevgili yapmaya benzemez diyerek kahramanı küçümseyecek, ona bağlanacaktır.. her türlü abaza kahramanın inandırıcılık katsayısı yüksektir..

    kostüm olayına girmeden önce kostümlü ve kostümsüz karakterlerin tahlili yapılmalıdır.. kostümlüyken ve kostümsüzken canlandırılan kişilikler birbirine zıt olmalıdır.. kostümlüyken karizma ve esprili takılırken, bunu çıkardığınızda bir o kadar ezik ve hödük davranmak süper kahraman olmanın en önemli kurallarındandır.. ayrıca yaşam standardının değişmemesi de çok önemlidir bu karakter hadisesinde.. bi halt yeyip süper kahraman özelliği kazanan eleman kostümsüzken artistik çekmemeli, sataşıldığında milletin anlamaması için arada sopayı da yemelidir.. böylece şüpheler üzerinden kalkacak, sessiz bir şekilde adamımız yolunda ilerleyecektir..

    mutlaka bir badi bulunmalıdır..(hşşş fuckbuddy değil oolum kendine gel) bu badiyle var olan sırrınızı paylaşıp üstünüzdeki baskıyı alabilir bu dünyada yalnız olmadığınızı hissedersiniz.. kötülerle daha rahat bi kafayla kapışmanın tek yolu sağlam bir badi edinmektir..
  • bir hayvanın ısırması her ne kadar zorunlu değilse bile makbüldür. yalnız bazı durumlarda süper olmak için doğada hali hazırda bulunan bir hayvanın ısırığı kafi gelmeyebilir. bu tip durumlarda en yakınınızdaki labaratuvara koşup genleriyle oynanmış bir hayvan bulup kendinizi ona ısırtmanız tavsiye edilebilir. yalnız lütfen dingillik yapıp koala felan tarzı sakinliğiyle tanınan cins hayvanlara kendinizi ısırtmayınız. olaylar karşısında mal mal bakıp uyuz uyuz kaşınan bir kahramanın oksijen tüketiminden fazla eylemi olmayacaktır. adam gibi gidin avcı içgüdülerine sahip bir hayvana ısırtın kendinizi. bir de lütfen öyle örümcek, yarasa gibi hayvanlar seçip özentilik yapmayın. terbiyesizliğin lüzumu yok.
  • her köşe başındaki kitapçıda bulamayacağınız ve gerçekten inanırsanız belki olursanız türünden bir kaynak rehber..
  • pelerinsiz bir kıyafet bulmanız sizin faydanıza olacaktır. (bkz: the incredibles)
  • dandik bi kostüm şarttır, öncelikle kötü bir terzi bulunmalıdır. kripton, kendinizi ısırtacak hayvan nasılsa hallolur...
  • gazetecilige merak salin.. (bkz: daily bugle)(bkz: daily planet) ve hatta rakipleri (bkz: daily globe) (bkz: daily star)
  • mümkünse bir boz eşek edinin. fazlaca da tamahkar olmayın. sultan'ın kızından başka kısmet de tanımayın. (bkz: keloğlan)
hesabın var mı? giriş yap