3 entry daha
  • birinçi şart abaza olmaktır.. abaza olmayan süper kahraman süper kahraman değildir.. bu şekilde abaza olan insan çizgiromanı okurken ulan bu da benden bee, aslansın walla, kaplansın yaklaşımıyla kahramanla arasında bir bağ kuracak, onu kafasında farklı bir yere koyacaktır.. manitası olan insanlar da*** ulan olaya bak bee benim sevgilim var ama bu zibidinin yok, öyle kahraman olmak sevgili yapmaya benzemez diyerek kahramanı küçümseyecek, ona bağlanacaktır.. her türlü abaza kahramanın inandırıcılık katsayısı yüksektir..

    kostüm olayına girmeden önce kostümlü ve kostümsüz karakterlerin tahlili yapılmalıdır.. kostümlüyken ve kostümsüzken canlandırılan kişilikler birbirine zıt olmalıdır.. kostümlüyken karizma ve esprili takılırken, bunu çıkardığınızda bir o kadar ezik ve hödük davranmak süper kahraman olmanın en önemli kurallarındandır.. ayrıca yaşam standardının değişmemesi de çok önemlidir bu karakter hadisesinde.. bi halt yeyip süper kahraman özelliği kazanan eleman kostümsüzken artistik çekmemeli, sataşıldığında milletin anlamaması için arada sopayı da yemelidir.. böylece şüpheler üzerinden kalkacak, sessiz bir şekilde adamımız yolunda ilerleyecektir..

    mutlaka bir badi bulunmalıdır..(hşşş fuckbuddy değil oolum kendine gel) bu badiyle var olan sırrınızı paylaşıp üstünüzdeki baskıyı alabilir bu dünyada yalnız olmadığınızı hissedersiniz.. kötülerle daha rahat bi kafayla kapışmanın tek yolu sağlam bir badi edinmektir..
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap