• "kod adı : recai kocaman" iddaaları dolaşıyor ortalıkta . forza kendisinin beşiktaş yöneticisi olduğuna kanaat getirmek üzere, az kaldı.

    edit : veee forum kurulundan gelen mesaj ;"yapılan kısa süreli araştırma sonucunda '' recai kocaman.. vermiş olduğu iletişim ve adres bilgileri yanlış olduğundan forumdan ihraç edilmiştir."
  • maalesef ki forza beşiktaş forumundan belli bir süre ihraç edilmiş olan tüyocu *
  • (bkz: serdal adalı)
  • an itibariyle kahin ahtapot paulu çırak bırakmıştır. paul san marino - almanya maçına san marino istiridyesi yemeden geçemez recai babayı*
  • ilginç bir proje. uzun zamandır her gece binlerce insan ağzından çıkacak bir çift söz için bekliyor. görüşme yapıldı dediği futbolcular arasında ronaldinho, robinho, ibrahimoviç, raul, sercan, volkan, ozan vs. var. bir de ronaldinho transferi için berlusconi'den de yardım istendi gibilerinden birşeyler söylemişti.
  • http://twitter.com/recaikocaman adresinde transfer dedikoduları paylaşan forzabeşiktaş duyumcusu.
  • bu adama forza'da ''inanmıyorum'' demek şu bakınızı gerektirir;

    (bkz: alternatif intihar yöntemleri)

    hayır abi, başkan ''guti'yi kesin olarak almıcaz'' dediği an bu abimiz ''başkan lafını yiyecek, guti beşiktaş'ta'' dedi, guti gelene kadar da bir dakika bu çizgiden şaşmayınca dedim bu adam birşey biliyor. ama ondan sonra film koptu güzel abimizde, birgün ibrahimovic dedi o sırada birkaç kişi öylesine ''adebayor'u çok seviyom ben yeaa, keşke ona yazsak'' diyordu sonra recai abimiz adebayor gelecek dedi, ronaldinho için berlusconi'den özel randevu alındı kendisi gelmek istiyor ama nike izin vermiyor dedi, sercan'ı 200 kere kesin olarak beşiktaş'a getirdi, kısacası kim ortaya öylesine isim attıysa o adam beşiktaş'a gelir oldu. son iddiası sercan ve robinho'nun kesin ve kesin olarak beşiktaş'ta olduğu, zamanla görecez bakalım.

    bu arada kendisi sadece guti'yi bilmemiştir, daha hiçbirşey ortada yokken ersan adem gülüm ve cenk gönen transferlerini de söylemişti. çıkın içinden çıkabilirseniz.
  • forzabeşiktaşın sevilen figürlerinden biridir. iddia edilenin aksine verdiği bilgiler %100 olmasa bile doğrudur. bu adamı suçlamak için söylenen 'zaten yok yerli bir kaleci ve defans alınacağı zaten biliniyordu.' söylemi komiklikten başka birşey değildir. zaten guti ve quaresma'nın alınacağı da sağır sultan duymuştu değil mi? ama nedense bu adamlar yalanlanırken beşiktaş yönetimi tarafından, bu kişi geleceğini söylemişti. demek ki içgüdüleri çok sağlammış!.

    ozan ipek transferinin olmayışı da bu adamın sallaması değil. ayrıca transfer bu, son anda herşey değişebilir ki recai kocaman da bunu sürekli belirtmektedir. ek olarak bu transferdeki bir olumsuzluk da beşiktaş yandaşı haber sitelerinde zamansız röportajların yayınlanmasıdır.

    recai kocaman'ı tanımam etmem. yalnız gözlemlediğim kadarı ile sağlam bir beşiktaşlı ve çok saygılı bir adam. 30'lu yaşlara gelmiş birinin beşiktaş taraftarıyla taşşak geçmek için ise forzaya takılacağını hiç sanmıyorum.(zaten barındırmazlar orda sen merak etme)

    sonuç olarak, duyumdur bu ve bu adamın kaynakları forza adminleri tarafından bilinmektedir. kaynağı sağlam olmayan kişiler forumdan ihraç edilmektedir. ayrıca forza da birkaç saygı duyulan insan da bu adamın dediklerini doğrulamaktadır.

    boşuna bok atmayın arkadaşım okumak istemiyorsan girme foruma sende huzurlu ol bende..
  • kendisi hakkında bir yanlış anlaşılma var sanırım, düzelteyim, recai kocaman tek başına çıkıp duyumum var diyen birisi değildir. bizzat kendisi forza'da isimleri soyisimleriyle verdiği (şimdi aklımda değil hiçbirisi elbette) 5-6 kişilik bir arkadaş grubu olduklarını, bunların hepsinin farklı kanallardan kulüp içerisinden bilgi alabildiğini, bu bilgileri birleştirip duyum diye forza'da recai kocaman olarak kendisinin yazdığını belirtmiştir. kendisinin o grubun forza sözcüsü olduğunu yazmıştır. ha bu hoşuna gitmiştir gitmemiştir o kendisinin bileceği iş. bu yaptığından şimdi veya gelecekte bir çıkar sağlıyor mu sağlar mı o da başka bir mesele. bunların hepsi tartışılabilinir, ancak kafasında şu şöyle oldu bu böyle oldu diye uydurup yazdığını ben şahsen düşünmüyorum. tanımadığım birilerini böyle itham etmekte bana pek cesurca geliyor doğrusu.
  • aldığı duyumlar direkt klüple alakalı kaynaklardandır. yani aldığı bilgiler aslında duyum değil düpedüz gerçektir ve bunları paylaşması beşiktaş'ı gerçekten ne kadar sevdiğini göstermektedir.
hesabın var mı? giriş yap