• hayal gücü sınırlı olan kişilerin yapmak istediklerini sıralamaları sureti ile oluşan liste halinde belirtilebilir.. büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra yapacak şey bulamayan veya herşeyi yapmış bitirmişler için bir yol gösterici olma özelliği taşır böyle olduğunda. kafayı yemeye gerek yok arkadaşlar, listenizi yapın, tek tek uygulayın kazandığınızda.

    örnek bir liste aşağıdaki gibidir, çoğunluğu süper lotonun büyük ikramiyesini kazanma ihtimali üzerine yapılan geyik muhabbeti ile ortaya çıkmıştır.

    - biletin alındığı gişe satın alınıp anıta çevrilecek.

    - işyerinin karşısında çalışanların rahatlıkla görebileceği büyüklükte ve pişmiş kelle gibi sırıtan bir heykelim yaptırılacak, güne benimle başlamalarını sağlamak için.

    - ankaranın göbeğinde bir yer alınıp 8 katlı bir bina dikilecek, aynı anda 16 zirve yapılabilecek bir eğlence merkezi kurulacak, adı zirve mekanı olacak. zirveye katılacaklar limuzinlerle toplanacak, 20 kiralık fotoğrafçı ve 50 paralı fanın bulunduğu girişte kırmızı halı seramonisi ile mekana girilmeleri sağlanacak. etiketler altından olacak, içilen içki başına katılımcılara para ödenecek, her yerde kamera kayıtta olacak, daha sonra bunlar çağan ırmak ve ekibine verilerek güzel bi film haline getirtilecek.

    - midye dolma ve bira zirvesi carribean edition düzenlenecek, özel jetle karayipe gidilip bir tanesi yarım kilo tutan midyeler göcekten midyeci ömere doldurtulup yenilecek, katılan herkes kendi midyesini kendi çıkartana kadar dalış dersi alacak.

    - ankarada 800 ailenin dişi siyam sahibi olması ve bu siyamları kısırlaştırmaması sağlanacak*, oğlum şans bunlardan rastgele seçilenlerini canı istedikçe dolaşacak.

    - pilli bebeke sony music veya virgin recordstan albüm çıkartılacak, çok çekti adamlar.

    - tiny axe ve gül verene yat alınıp dünya turuna çıkartılacak.
  • büyük bir ihtimalle uzunluğu 500 metre olacak listedir. boru mu, 50 milyon lan harca harca bitmez.
  • endustri muhendisligi bitirme projesini yapmasi, bu arada ogrencilerin de 6 ay boyunca yatmasi icin mckinsey'e parayla proje yaptirmak.

    olur da onlar bile projeyi bitiremezlerse, soz konusu projenin yapildigi sirketi satinalip, problemi goz ardi etmek*.

    valla bu aralar pek cok proje grubundan duyuyorum bunu, cok da mantiksiz degil. sonucta hayirli bir is icin.
  • kısa bir çalışma süresinde türkiye'nin en lüks otellerinden birinde görüp de edinemediğim aşırılıkları uygulamak.
    sabah kahvaltı: şampanya, havyar
    öğle yemeği: şampanya, çikolataya batırılmış çilek
    akşam: şampanya, şatobriyan.

    düz adamın lüksten anladığı bu. daya şampanyayı kendini krallar gibi hissetsin.

    sonra phileas marka metrobüs alıp bebek'te üç beş tur atmak.
    harem kurmak olabilir.
    dişleri som altından yaptırmak olabilir.
    ice tea şeftali akan musluklar
    nutella akan musluklar.
    muhtelif musluk işte lan aksın dursun.
    büyük ikramiye denince hep saçmalamak aşırıya kaçmak istiyor bu bünye, sonradan görmenin kralı olmak istiyor.

    para beni bozar.
  • film çekmek.

    böylece bri kişi bile kazanmış olsa o parayı, sefasını hep beraber sürer insanlar. tabii güzel filmler çekerse adam... da trilyonlar kazanmışsa artık eşşek değildir herhalde kalburüstü bi şeyler çıkartır ortaya. bütçe derdi yok ki amına koyim*..
  • ikramiye bana cikarsa mesela, patronuma krizi atlatabilmesi icin yuklu nakit verecegim. bana sadece 17. kattan deniz goren bir oda versin, orada butun gun sicak cikolata icip mon cherie yiyip peggle oynayayim. arada bir odama cay icmeye gelsin, saclarinin ne kadar guzel oldugunu soyleyeyim, o da bana "asil senin saclarin cok guzel" desin.
hesabın var mı? giriş yap