• milliyet'in haberindeki iddiaya göre; erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle dedesi ve babası tarafından öldürüldükten sonra cesedi çukura gömüldüğü iddia edilen 16 yaşında bir kız.

    buraya kadar normal bir haber değil mi? klasik namus cinayeti işte....
    afedersiniz ama eğer ilk cümleye evet dediyseniz, işte asıl bu boku yediğimizin resmidir. böyle dehşetler ne kadar doğal gelmeye başlamış ne yazık ki. zaten milliyet'te de herhangi bir üçüncü sayfa haberi.

    şimdi habere bakalım;
    "erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle dedesi ve babası tarafından öldürüldükten sonra cesedi kümeste kazılan çukura gömüldüğü iddia edilen medine memi’nin cesedine, malatya adli tıp kurumundaki otopsinin ardından inönü üniversitesi turgut özal tıp merkezinde mikroskobik inceleme yapıldı. inceleme sonucunda genç kızın elleri bağlı ve canlı gömüldüğü belirlendi.

    aa muhabirinin adli tıp yetkililerinden aldığı bilgiye göre, mide ve ciğerlerinde toprak olduğu belirlenen genç kızın kanında ilaç veya uyuşturucuya rastlanmadı.
    "
    canlı canlı gömülmek... bir insanın düşünebileceği en kötü ölüm şekillerinden biri ve 16 yaşında bir kız. bu insanlarla aynı yerde yaşadığımdan dolayı dehşet duyuyorum.

    sürekli politik gündemle meşgul olurken, böyle günlük dehşetler gözden kaçmaya başladı. hala namus cinayetleri işleniyor ve bu haberleri almak normalleşmişken, bu insanlarla demokrasi beklemek saflık değil mi?

    (bkz: http://www.milliyet.com.tr/…1953/default.htm?ver=87)
    (bkz: http://www.istanbulhaber.com.tr/…-gelisme-21589.htm)
  • medya denen açgözlü sektör halkı eğitme görevini yerine getirmek yerine bu tarz olayları şov amaçlı gösterdiği sürece ne ilk ne de son olacak vahşetin kurbanı kızcağız. öküzlüğün ya da. bir yasa olsa da aynı şekilde gömülse gömen hayvanlar..
  • siz nesiniz?
    siz insan mısınız?
    siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?
    böyle bi vahşet var mı arkadaşım ya! ulan kız çocuğunun erkek arkadaşı var diye önce dövüyosun, sonra kızın seni polise şikayet ediyo. diyosun ki "erkek arkadaşları var rahatsızız." kızın senden rahatsız değil mi ulan allahsız! sonra kızı alıyorlar dedeyle beraber kümese çukur kazıp, kızın kolunu bacanı bağlayıp çukura oturtuyolar. ardından da nasıl bir anne o, nasıl bir baba, nasıl bir dede o; üzerini toprakla doldurup gömüyorlar. yazıklar olsun sizin gibi insanlara, yazıklar olsun bu cahilliğinize.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25053450/

    (bkz: türkiye'de yaşamaktan nefret etme sebepleri)
  • reenkarnasyon denen olay varsa bile iyi bir şey değil galiba. cahiliye devri'nden bir insanın ruhuyla 2010 yılının türkiye'sinde yaşamaya devam edenler bunu ispatlıyor.

    (bkz: kız çocuklarını diri diri toprağa gömmek)
  • sonra diyorlar ki, bizi fesli, develerin üstünde gezen, çarşaflı insanlar olarak görüyorlar, sinirlenerek.

    sonra diyorlar ki, modern bir ülkeyiz.

    sonra diyorlar ki, kadına şiddete son.

    sonra diyorlar ki, batının ahlaksızlığını aldık.

    kim kimin ahlaksızlığını almış arkadaşım? kim kimin? sen değil miydin, kendi kızını hapsedip tecavüz eden sapığa lanet okuyan?

    sonra diyorlar ki, türkiye 10 sene içinde avrupa'nın sayılı devletlerinden olacak.

    olsun, o kızcağız geri gelicek mi? hayır.

    isterse dünya bizim olsun.
  • belki de idam cezası o kadar kötü birşey değildir diye düşünmeme ve türlü türlü küfürler ve beddualar etmeme neden olan kız -insanlık dışı diyemiyorum maalesef insan cinsi dışında hiç bir canlı böyle bir iğrençliği yapmaz-!
  • bunu yapan hasta ruhlu insanlara , aynı şeylerin yapılması isteği uyandırdı bende, sizin namusunuz batsın !
  • ailesinin cehaletini ve yobazligini canıyla odemiş kızdır.
  • ensemdeki tuyler yerine geldiginde kendime sorabildigim ilk soru: ya bulunamayan kayip kizlar?

    bilmediklerimiz, ve bilmeyeceklerimiz..

    moderasyon zoruyla tanımsal edit: muhtemelen ailesi tarafından diri diri kümese gömülen ilk kız olmayan insan.
  • çok büyük bir rahatsızlık örneğidir ama bunu islamiyetle bağdaştırmaya çalışmak daha büyük bir rahatsızlık örneğidir.
    insan bir hayvana bile bunu yapamazken adam kızına yapıyor.
hesabın var mı? giriş yap