• (bkz: italyanmaz)
  • önemli olan bu erkeğin kediyi az pişmiş mi çok pişmiş mi sevdiğidir
  • bir de zengin ama dünyayı kurtarmayı iş edinmişleri vardır ki, bir üst modeli oluştururlar.
  • bunlar genelde kedinin ilk cirmigina kadar giydikleri maskedir. asillari o cirmigi yedikten sonra kediyi duvara firlatarak ortaya cikan kopeksever erkeklerdir.
  • (bkz: gil)
  • "kayıp kent" nüfusuna kayıtlıdır.
  • kedi sevmek, duygusal ve yakısıklı olmak iyi bir erkek icin yeter degil ama gerek kosullardır.bunun yanında erkegimiz kedi sevmekte ya da yakısıklılıkta sınır tanımayabilir bunlar kendisini daha cazip kılar bu konuda tüm bayanlarla hemfikir oldugum konusunda hemfikirim* ama duygusallıkta tanımadıgı her sınır onu kapı esigine bir adım daha yaklastırır bu da yadsınamaz bir gercektir cünkü cok duygusallık erkegi sulugözlülük ve salya sümüklük deryasında yüzdürür..erkek sevgili modundan güzin abla moduna yatay gecisyapar.
  • sokakta gördüğü kediyi genelde alır, mıncıklar mıncıklar bırakır bu erkekler. aslında kedi acıkmıştır ve o yüzden sırnaşmaktadır, ama duygusal erkeğimiz o kadar duygusal, o kadar duygusaldır ki... araba kornalarının seslerinden, asfaltın kenarında, kaldırımın dibinde biriken çamurdan o kadar duygulanmıştır, öyle düşüncelere dalmıştır ki kediyi mıncıklaması bitince öylece aç aç bırakır gider. o kadar duygusaldır yani bu erkekler.
  • "kedi-seven" tamam.. "yakisikli" no problem there.. ama duygusal? cik cik olmamis. kesin gay'dir.

    (bkz: kedi seven erkekler)
  • kediler başınabuyruk, kendisinden -ve belki varsa yavrularından- başka hiçbir canlıyı fazla takmayan hayvanlardır. kadınlar üzerine yapışmış özgürlük imgesi, asil duruşu, zarif fiziği gibi nedenlerle kedileri severler; hatta onları kendileriyle özdeşleştirirler. çünkü zerafet, asalet, bir kediye rahatça yakıştırılabilecek seksi sıfatı* ve özgürlük, günümüz kadınlarının dünyasında prim yapan ve her kadının sahip olmak istediği özelliklerdir.

    erkeklerin dünyasında ise geçerli değerler daha farklıdır; güç, güvenilirlik, sadakat ve dostluk gibi değerler erkekler tarafından yüceltilir her zaman. çoğu erkeğin kendisine yakıştırılmasından en çok hoşlanacağı sıfatlar da bu özelliklerdir. erkekler, kendileri için önemli olan tüm özellikleri, kabilece ava gittikleri günlerde başlayan yardımlaşma sonucu evcilleşen kurtlarda bulmuşlardır. kurt atalarının bu müspet özelliklerini taşıyan köpekler de bu nedenle insanın olmasa da erkeklerin en iyi dostu, ecnebilerin tabiriyle man's best friend olmuştur.

    kedi seven erkeklerin duygusal ve sevecen bulunmasının temelinde bu özdeşleştirme yatar. erkeklerin kedi sevmesinin ya da sevmemesinin temelinde ise, zerafet ve güç arasındaki tercihlerinin olduğu düşünebilir. bir örnek vermek gerekirse,frp oynarken elf'ten başka karakter tanımayanların kedi sevmesi daha muhtemelken, "ille de cüce* olsun" diye düşünenlerin köpek sevenler olması muhtemeldir*. tabii ki kedileri de köpekleri de sevenler vardır*, bu durumun ise çok dengeli ya da dengesiz bir karaktere delalet ettiği düşünülebilir.

    bu tanımın kadınların bilinçaltındaki kedi imajına dayandığı iddiaları çerçevesinde, erkeklerin bilinçaltındaki köpek imajına dayalı bir antitez olarak söyle bir tanım da üretilebilir:
    (bkz: köpek seven delikanlı güzel kız)

    not: yakışıklı sayılmam ama kedi severim, sözlükteki kedilere selam ederim...
hesabın var mı? giriş yap