3 entry daha
  • sinema ve televizyon sanki koruma altına alınması gereken ebru ya da hat sanatlarıymışçasına bunların eğitimini veren vakıf, kurum, işletme, isim bırakma çabası vs.
    türvak'ta eğitim veren pekçok yönetmen, yapımcı, haberci vs zevatın bir kere bile aklından "ulan bu işin üniversitesi var. insanlar eşek gibi ders çalışıp giriyor. ben burada ne halt ediyorum?" diye geçirdiğini sanmıyorum.
    üniversitelerin iletişim fakülteleri ve oradaki hocalar zaten süs diye konmuş. oraya girip 4 yıl eğitim alanlar da salak. parasını ödeyip girersin türvak'a bir-iki yıl içinde alırsın sertifikanı.

    türvak üniversiteden iyi bir eğitim mi veriyor?
    büyük ihtimalle pratikte daha iyi olduğu kesin. ama sen o milyon dolarlık yatırımı ilgili üniversitelerin pratik yapmaları için ayırsan bu kadar reklam olmazdı tabii. zekice bir hareket. işletmecilik ve reklam başarısı. ayrıca oraya ders vermeye giden duayen denen kişilerin neden türker inanoğlunun türvak'ına gittikleri halde başka yerde olmamalarını da vicdanlarına ve çoğunun kıstırılmış uzantılarına sormalarını temenni ediyorum.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap