5 entry daha
  • "elimde enjektör öylece kalakaldım. çok klasikti, ama ben de arkamda bır seyler bırakmalıydım. en azından olumu tercih ettiğimi bilmeliler dıye dusundum. aslında hıckımseye hıcbır sey borçlu değilim; alısverişi keseli çok oldu. ama son kez bir iletişim denemesi yapabilirim. uzaya gönderilen, hedefi yüz yıllarca ısık yılı uzakta olan sinyaller gibi.

    "ne yazacagımı dusunurken yaslanıp ecelimle ölmek ıstemıyorum ama nasıl baslayacagımı da bılmıyorum. soyle baslasam mı mesela: 'hey millet, ben olmeye karar verdim, niye biliyor musunuz çünkü yasım 27'e geldi dayandı ve benim gibiler daha fazla yasamamalı. allah korusun ya ölmeye değil de, üremeye karar verseydim! neyse ki aklım hala basımda, sahneye girmem gereken yeri ayarlamadım ama çıkmam gereken yeri biliyorum. kendinize iyi bakın, kötu alıskanlıklardan uzak durun.' "

    diye baslayan kanat guner kitabı. ilk baskısı 97'de era tarafından yapılan guncenin 6.45 baskısı da sağda solda mevcut bildiğim kadarıyla. bir de soyle bir sey var (bkz: ada 4-4910)
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap