79 entry daha
  • şimdi efendim, başroldeki kızımızın kitap kurdu olması, hatta kariyerini buna göre şekillendirmesi dolayısıyla, daha farklı bir karakter bekliyorsunuz, daha özgür, özgüveni olan, belki bohem...

    ama öyle değil, kızımız o koca kütüphanede sadece aşk romanı okuyor sanki. ailesindeki vasat kadınlardan gram farkı yok (ananeyi ayrı tutuyorum, nevra serezli forever).

    anlatılan 'türk kızı' davranışları eleştiri mi yoksa 'normal' kabul edilen bir tutum mu anlamadım açıkçası. film 'beyaz atlı prens beklentisi'ne dayandığına göre, sanırım 'normal' kabul edilmiş. sözlük'te 'kezban' diye yerden yere vurulan türk kadını ve tripleri bir şekilde onaylanmış oluyor filmde. seyircinin çoğunluğu kadın ve bol kahkaha, 'ay aynı ben' diyerek çıkıyorlar salondan. bir güzel onaylanmış da oluyorlar...haa sonra niye mutlu ilişki yok?? sizce neden?

    bu filme çok derin eleştiri getirmenin bir anlamı var mı? aslında yok. filmi çekenlerin bile oturup düşünerek efor harcadıklarını sanmıyorum. stresli bir günün sonunda, kafa dağıtmak için gidilebilir bu filme. hiç birşey olmasa bile ezgi mola'nın tatlı gülümsemesini izlersiniz.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap